Just nu på min innergård

IMG_9308

Vår innergård just nu alltså. <3
Det prunkar av buskar och träd, krukor står uppställda lite varstans och det doftar av  syréner i varje hörn.

En av de största anledningarna till vi har valt att bo här och bo trång med barn (istället för att flytta till något större, någon annanstans), är just denna innergård. Den är ju som vårt vardagsrum.
Det är en ynnest att få en bit grönska in på knuten och det är ju fullkomligt genialt ha världens bästa lekplats intill middagsbordet (det grillas gaaaanska hårt här sommartid).

IMG_9089

IMG_9311 Just nu ser jag knappt innergården från mitt lilla hörn av innergården på grund av det grönskande havet. Men jag hör kurragömmalek, fågelkvitter, ser grillrök och hör det behagliga sorlet av någons middag genom köksfönstret.
Kan vara det bästa ljudet för en strandad jubellantis som jag.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Felicia

  Hej Emma! Till hösten ska jag flytta till en annan stad och börja plugga, vilket innebär flytt hemifrån till korridorsrum eller liten studentlägenhet. Skulle inte du kunna göra ett inlägg på temat compact living/studentboende? Vad man ska tänka på för att få plats med det man vill på liten yta och hur man sätter personlig prägel utan att kunna byta ut tex tapet eller köksluckor. Du och John verkar ju vara experter på att inreda på liten yta! Vore mycket tacksam!! Du är så himla himla bra och jag önskar dig all lycka med nya bebisen och resten av familjen!

  1. emmasundh

   VAD MYCKET SPÄNNANDE DU HAR FRAMFÖR DIG! Wiii! Jag gjorde ju samma resa (till Stockholm från Karlstad) för en massa år sedan så jag blir helt nostalgisk här. Jag har ju bott i de flesta sorters boenden, så jag kan absolut surra ihop ett inlägg. Nemas problemas.
   Stort lycka till!
   Kram emma

   1. Felicia

    Åh det vore guld Emma, tack!! Kram!

 2. christin

  Wah, vi valde också att bo kvar i vår 2,5 pga älskar den men älskar också vår innegård. Den är Malmös vackraste, fylld med syrener, tulpaner, körsbärsträd, klematis och jag vet inte allt. Ville bara säga att jag kände igen mig och det är en fin känsla.

  1. emmasundh

   Åh, låter som en underbar innergård. Bra val!

Lämna ett svar