Jakten på rätt nyans till huset

 

God morgon! Hur mår ni? Hur har ni det i januari-vardagen?
Jag börjar känna lugnet i kroppen, fast jag har en hel del att göra och lägenheten i Midsommarkransen inte ens är hoppackad, hehehe. Men snart, snart piper vi dit för att köra ett packnings-ryck, för flytten är bokad till den 1 februari. Tidigare än vi tänkt, men det fina är att vi kan samflytta med några andra som flyttar samma sträcka. Hej, resurseffektivitet!

Just precis i dag väntar möten, promenad i snön och så ska vi försöka komma fram till vilken nyans vi ska ha på huset vi ska bygga. Det är så sablats svårt att försöka höfta nyanser när huset inte ens finns. I en vanlig värld hade en ju testat, provat, nött och funderat.
Nu är det mer inspobilder och försök till beslut, för bygglovsansökan bara MÅSTE in nu. Planen var ju att skicka in den vid årsskiftet, och här sitter vi nu …

I förra veckan lät jag alla Patreons rösta fram förslag, och jag de flesta landade i ljusgult hus (ljus guldockra) och fönster i engelskt rött.

Jag tycker det är fasligt vackert så klart, även om jag kanske inte är team rött i så många lägen.

Kolla det här från Visby exempelvis. Så fint!

Visby, Skansen och Gamla stan är mina go-to-plejs när det kommer till kulörter. För att inte tala om internetz! Älskar färgkombinationerna hos UnderbaraClara och LongingforLennon.

 

Så vad landar vi i då? Jo, jag tror att vi landar i …

 

Eller snarare det här huset till vänster. Ljust guldockra (ska höra av mig till Skansen och höra mig för om exakt färgnyans) och guldockra fönster. Fint till falu rödfärg också tänker jag (som vi ska ha på hönshus och uthus).

Vad tror ni? Säg gärna ja, för jag håller på att bli knäpp här av allt velande fram och tillbaka.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. På Patreon röstade jag på gult med engelsk rött runt fönstren men nu ändrar jag mig för bilden från Skansen var så fin. Ljusgul ockra med guldockra fönster blir superbra!

  2. Det kommer bli SÅ fint!!

Kommentera

Stäng meny