I love you Paris!

Som ni säkert vet vid det här laget så älskar jag Paris. Myllergatorna, vild-trädgårdarna, raspande järnstolar mot grus vid fontänerna, det eskalerande vespa-ljudet som försvinner lika snabbt och maffiga boulevarder. Inte minst – känslan av att allt faller på plats. Där och då.
Därför är var det extra kul när jag fick i uppdrag att formge en citatposter för skönhetsmärket LDB, och deras nya hudvårdsserie Love in Paris. Doftar ljuvligt kan jag lova, som en bit perfekt försommardag i Paris.
Min poster (du kan se den nedan) beskriver mina dagdrömmars Paris där “I dream in perfect french”. Jag är ju ganska så as-kass på franska (hej baguette) i verkligheten (förlitar mig vilt på kroppspråk och min nätta parlör), men i mina bästa dagdrömmar talar jag flytande fin-franska.
Och i samma dröm känner jag doften körbärsblommor vid Eiffeltornet,  nybakta croissanter på Rue Oberkampf och lummiga jardiner i kvällssol. Och det är just de där dagdrömmarna jag inspireras av, de som är lite bättre än en grå tisdag.
Andra som har fått formge posters är grymma Emma Elwin och Sandra Beijer. Du kan spana in deras posters på latkanslornablomma.se. Där kan du även formge en egen poster i LDB:s eget poster-verktyg (där du kan dekorera din poster med allt från blommor, eiffeltorn, croissanter och även en kamera som jag har illustrerat) och samtidigt ha chans att vinna en resa till Paris. Hur bra?
Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 8 kommentarer

Lämna ett svar