Huset i oktoberskrud – inte fy skam

Oktober måste väl ändå vara den vackraste av månader. Efter september kanske? Och juni. Dammit vad svårt det ska vara att kora en allsmäktig månad.

Det är så fint att se huset växa fram genom alla årstider och jag har nog aldrig känt mig så rotad som just här. Det här är min plats på jorden. De får väl bända bort mig härifrån när jag blir gammal.

Den här veckan blir det inte mycket byggande för min del, för imorgon piper jag till Stockholm för att hålla föreläsning hos ett stort företag och sedan kuskar jag vidare till Uddevalla för att föreläsa under en ledardag. Och så hem å spela in podd. Men i helgen – då blir det bygga av! Workshop å allt!

För ganska så precis ett år sedan såg det ut så här på bygget:

Det fanns bara en halvfärdig grund. Och en katt. Så nog går bygget framåt alltid!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Moa

    Otroligt fint ser det ut!

  2. Jenny

    Den vackraste årstiden är i nuet, då man lärt sig att njuta av här och nu och tar vara på ögonblicken. Fina bilder!

Lämna ett svar