Hej lilla konstverk

 

Kolla här!
Skickliga Kajsa Visual har gjort en fantastisk målning av mig och min onge!

Konstverket ska bli min nya header tänkte jag. Nu måste jag bara typa mitt namn, och kanske göra någon liten beskrivning av den här brokiga världen av klimatsnack, återbruk, torp, rosa bussar och odlingar.
Spretigare männsch får en väl leta efter, hahaha.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Lotta

    Jag gillar din stil. Men var finns de övriga bloggare och influencers idag med en egen stil, dvs de som inte automatiskt instämmer i ja-kören till sånt som anses som bra smak tex = allt från svenskt tenn…”ohhh, allt är sååå fiiint, se bara deras fantastiska juldekorationer”… (tycker ju iofs jag med) och som självklart gillar det sparsmakade fast samtidigt med en viss konstnärlig finess, som älskar fina uppläggningar fast med exakt samma typ av skärbrädor och silver/antika/vintage detaljer och som lägger in ack så coola vego-tillbehör på bilderna, eller som exempel, som gillar det där franska porslinet som ”alla” gillar, terrakotta eller art nouveau krukor eller att ha ett hus på Gotland….Åååå, alltså, allt är ju fint (!) och fantastiskt med denna estetiska smak (den goda smaken), det är inte det och jag gillar verkligen att följa dem…men jag längtar samtidigt så mycket efter lite originalitet i etern, någon som avviker, lite brokighet, inspiration, det lite annorlunda, inte så mainstream, med både hjärna och hjärta….var finns det/de? Ge mig tips på sådant som jag kan följa!

Lämna ett svar