Gröna bebislakan från Alex & Fred

IMG_0691

Häromdagen kom Lollo upp med ett paket till mig, inslaget i molnpapper. Inuti paketet låg ett set med gröna, randiga bebislakan från Alex & Fred. Jag som älskar grönt – och ränder! Det är Lollos svägerska Bobo som gör de magiska lakanen av supermjuka skjorttyger (Öko Tex certifierade är de också).
IMG_0715

Jag har gått och klämt, känt och trånat efter de där mjuka lakanen på Vintagefabriken sedan Gustav Vasa åkte skidor för första gången. Tänkt att om jag någon gång får barn, då!

IMG_0704

Nu, med ynka tre dagar kvar till beräknad födsel, ligger de där lakanen där i den gamla spjälsängen och väntar på bebis. Fint som snus om du frågar mig. IMG_0682

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. Jessica E

  Åh vad fina! Bobo och jag är skolkamrater (hon är 2 år yngre än mig) och det är så kul att det går så bra för henne och företaget!!!

 2. Ingvild

  Åå, dån. For en himla fin seng! *smelt* Nå fikk jeg litt lyst på barn….

  Forresten! Du har inmari fint og rent design på bloggen din, og bildene er helt fantastiske! Glad jeg kommer over bloggen din!

 3. Hilda

  Ååhh vilken fin blogg du har! Nu har jag äntligen hittat en inredningsblogg som är mycket vintage och 1950´s! Är det du som tar alla bilder? Bilderna är ju hur fina som helst!

Lämna ett svar