För prick ett år sedan.

IMG_5918-2

Slutjobbad tösabit med barnlängtan, rosa läppstift, favoritklänning och en tå som säger fuck you. Det var nog lite så jag kände mig också. Nu lägger jag mig ner här i försommaren och så vaknar jag upp någon annan gång. Men så bara några veckor senare så fick jag ju vet att jo, jag var ju på smällen. Trots allt.
Det knäcker mig att så mycket kan hände på prick ett år.
Så himlans fint på något vis. IMG_5903

IMG_5933

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Caja

    Det är rätt häftigt när man tänker på det, vad ett år kan göra.

  2. Hanna

    För prick ett år sen hade jag inte kunnat ana att jag idag skulle ligga på BB med en nyfödd son! Vem vet var man är om ett år, allt kan hända och det är därför livet är såå spännande!!

  3. ISA

    hjälp vad du är vacker måste jag bara säga! 🙂

Lämna ett svar