Följ med på middag hos Sandra Beijer

Emmasvintage.se samarbete med Valio

I förra veckan var jag på en “Halv åtta hos mig”-ish middag hemma hos Sandra Beijer! Alltså HUR kul?
Jag och Frida Vega (som jag aldrig har träffat tidigare) pep hem till Sandra och hennes megafina lägenhet vid Nytorget för årets roligaste samarbete.
Var och en av oss hade nämligen fått i uppdrag att laga en köttfri maträtt med Valios nya stekbart mjölkprotein, MiFú, som kan användas istället för kött, fågel eller fisk – och sedan bjuda in de andra på middag! OCH BLI BETYGSATT!
Hallå!? Att hänga med Sandra och Frida är ju som en ljuv truddelutt i månskensvalsen, men att tävla i matlagning? Insert Skriet-emoji omgående.
Och laga mat i TV!?

Nåväl, Sandra lagade megagod larb (inte larv som jag råkade häva ur mig i en av omtagningarna) med MiFú istället för kyckling. Här hittar du receptet. Kan varmt rekommendera att testa det.

Här nedan kan du se det första avsnittet (och om en vecka får du följa med hem till Frida och veckan därpå slår jag upp portarna till mitt magnifika mansion (två rum å kök)).

Du som läsare kan rösta på vilken av våra rätter som ser godast ut (genom att kommentera inlägget med betyg 1-10), och vara med och avgöra vem av oss som vinner denna lilla interna tävling.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Hade helt missat detta, ser ju så gott ut! Ger såklart Sandra en 10a 🙂

Kommentera

Stäng meny