Fint o fult, fynd och en magisk strand

För ett par veckor sedan (hallå, hur snabbt går den här sommaren?) var pep jag och familjen upp till Fårösund och underbara Fint o fult som öppnat för säsongen. Det är ju ett måste-stopp varje sommar, så även denna.

Här finns alltid så mycket fint, som kistor, gamla bolster och medicinflaskor.

Gick runt och kikade på allt snyggt, som korgar och emaljskålar …

Världsfin bricka. Och helt plötsligt …

Sprang jag in i Maria som också var där. Ja, vad ska en säga, vi dras till samma, härliga utflyktsmål och gillar gamla grejer.

Utanför butiken finns numera ett stort växthus där en kan köpa plantor. Hur vackert?

Som om det inte var nog med Maria, sprang även in i Bodil Vintage-Elin och hennes partner Patrik!
Blev så himla glad av att se dem. Två exemplar av goa människor.

Innan det var dags att dra vidare (med fynd under armen!) så åt vi glass och hängde med våra Visby-kompisar som också var där.

Vinkade hej då till Monica på Fint o fult och drog till Fårösund. Snabbladdade elbilen medan vi käkade lunch och drog därefter vidare för bad. Först blå lagunen …

Och på vägen därifrån passerade vi Ar och bestämde oss för att strunta i att vara hemma i tid för middag, och istället ta ytterligare ett bad.

Så himlans glad för det beslutet.

Strosade runt på stenstranden och barnen, som annars brukar vara team sandstrand, lekte loss som aldrig förr med alla stenar.

Så ålade jag av mig kjolen och bestämde mig för att ta ett dopp.

Halkade ut på stenarna och doppade mig i det friska vattnet. Lätt ett av livets bästa bad!


Hoppade i morgonrocken och sladdade söderut. Köpte pizza halvvägs hem – iklädd morgonrock – och korade mig till nöjdheten själv.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Sophia

    Lägg av vilken mysig dag. Ryser. Och bilderna?! Det här är varför jag älskar bloggar! För de där små glimtarna av någons andra fina (eller stökiga och bökiga eller jobbiga för den delen) av någon annans vardag. Som att kika på livet med en annan lins liksom! Älskart!

Lämna ett svar