En spännande byggvecka kommer lastad!

Hej måndag! Hoppas allt är bra med er och att ni haft en fin helg. Här har det varit fullt ös på bygget, några inställda festplaner (barnvakt sjuk) och utomhuslek med kidsen – i dagsljus!
Alltså det är så härligt när ljuset kommer, eftermiddagarna känns liksom länge (toppenkänsla för en tidsoptimst!) och jag får helt klart mer gjort.

Den här veckan kommer vara något utöver det vanliga på byggfronten. För det är så spännande moment som vi har framför oss.

I dag levererade nämligen CarlMark & Timmer några dörrkarmar till oss! Det betyder att vi kan sätta in megafin badrumsdörr (!), liksom pardörren som ska sitta på norrsidan samt ett stycke pardörr på södersidan. Den pardörr som sitter på södersidan nu ( se bilden ovan) ska flyttas till punchveranda-gluggen (på kortsidan till vänster). Så, snart är alla ytterdörrar på plats!
Dessutom hämtade vi alla resterande fönsterkarmar i fredags, så ni kan vi sätta in alla fönster. Ska bara laga ett par av av fönstrena först …

Dessutom ska denna franska pardörr hitta hem!

Den är så jädra fin!

Men mest fokus ska jag så klart lägga på att bygga och lerklina väggar medan John börjar med projekt brädgolv.

Och den här murstocken (ovan) ska få sig en slev av leran också.

Så temat på denna vecka stavas dörr, fönster och lera!

Däremellan ska jag jobba med megaroligt projekt. Nämligen med planeringen för en framtida cirkulär popup i Karlstad! Wiii! Drömprojekt! Och passar ju mig – återbrukare since Dackefejden.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Sophia

    Mums, så fint! Gud det är så tillfredsställande för MIG att se detaljer falla på plats. Hur det måste kännas för er?!

Lämna ett svar