En blå hemlighet.

stålhästen by emmas vintage

Det har stått en blå hemlighet uppe på min vind i ett par dagar.
Min man John fyllde nämligen år i söndags. Och vad fick han i paketet? Jo, en blå sprillans ny cykel från Stålhästen.

Klart karln ska ha en cykel tänkte jag och frågade Johns föräldrar, mina föräldrar, min syster och hennes man Christer om de ville vara med på båten. Och de ville det. Så nu swischar John fram på den blå faran över västerbro och fridhemsplan.

stålhästen cykel by emmas vintage

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Sara

  En latmask! Sicken snygging. Vi får hoppas på många fina soldagar så den får användas väl. 🙂

 2. Elin D

  Åh! Precis vad jag tänkt ge min man när han fyller år i höst! En sån får det bli! Hör gärna en utvärdering av John när han provcyklat den ett tag! 🙂

 3. madeleine

  åh stålhästarna är ju så fina! har tipsat min kille jonas om den men suktar själv efter den vita albino-damcykeln för att sedan pimpa den med lite pastellattribut 🙂 men jag tänkte på vintagefabriken när jag såg detta: http://www.stalhasten.se/foretagscyklar.html

  tänk med vintagefabrikens logga. gillart.

 4. Helena Milton

  Åh, vad fin den var! Jag hade en cykel med den färgen en gång, hade målat om den så att den blev precis sådär härligt blå. Tyvärr blev den stulen.
  Jättebra födelsedagspresent, verkligen.

Lämna ett svar