En ambulerande Cirkus!

IMG_9177

Förra söndagen blev jag totalt superlurad. Jag och John hade varit på profylaxkurs, skulle gå och käka lunch och smälta intrycken. Men det blev det ingenting av. Utanför profylaxportarna stod min syster och väntade. Hon stoppade in oss i en bil och körde söder ut. Hem till LolloIMG_9129

Där väntade sockerbitar (mitt favoritgodis) i randiga burkar och ett gäng med bra människor. IMG_9137

Som de här. IMG_9125

Det bjöds på ungefär allt gott en kan tänka sig! De galningarna hade nämligen ställt till med en minicirkus. Eller en babyshower om du så vill. IMG_9143

Linas lilla Rut var också med. IMG_9134

Nina och Rut.

IMG_9195

Och ett stycke uppsvullen Emma Sundh. IMG_9244

I rummet bredvid låg den här trötta cirkusdirektören och sov. Lille Gertrude, Lollos lilla dotter! IMG_9250

Hon har den finaste bebishörna jag sett. Man kan ju säga som så här: Jag och John har hämtat mycket inspo från detta när vi byggt upp Cirkus lilla hem. Hon är en sann inspiratör den dära Lollo. IMG_9147

I köket, erhm, jag menar i cirkustältet, stökades det och fixades i hundrafemtio. Med en GIGANTISK blöjtårta som centerpiece!

IMG_9230

Gullisvännerna hade nämligen gjort dumplings (något av det bästa jag vet, eftersom jag är lätt besatt av vinäger). IMG_9232

Hela cirkussällskapet slog sig ner och smaskade i sig dumplings, babblade i hundraåttio och skålade i …

IMG_9208

… Mini-Coca Colas. Är det cirkus så är det!IMG_9217

FridaIMG_9220

IMG_9200

Efter cirkuslunchen serverades det femkamp och mockarutor (mitt bästa) i salongen. IMG_9169Lekledaren nummer ett, Fatima, hade satt ihop en femkamp där jag skulle tävla mot alla andra. Jag förlorade stort, men vann pris ändå.

IMG_9269

Mopsen Melvin var cirkushund medan vi satt och babblade ännu mer. Helt emotionellt slutkörd efter finaste cirkusen traskade jag sedan upp två trappor, med famnen full av fina presenter. Hem till mig. Superlurad. Och himla glad.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 11 kommentarer

  1. Så himla fint ordnat! Gertrudes lilla hörna är ju bara så himla fin!

  2. Å vad härligt!! Och mockarutor, det namnet är jag också uppvuxen med. Inget larvigt kärleksmums där inte 😉 lycka till nu!

  3. alltså vilka fantastiska vänner! magiskt najs ju!

  4. Åh så härligt! Jag fick också en babyshower! Fast mer traditionell amerikansk, men väldigt fint!

    Tänkte på en sak, du som är så miljömedveten och intresserad, ska ni ha tygblöjor till circus sundh? Vi har till vår unge, funkar toppen! 🙂

  5. Meeh, en minicirkus, hur fint!?

  6. Vad fint och festligt!

  7. Det låter helt underbart! Vad de ansträngt sig för att göra allt perfekt! Vilka fina vänner du har.

Kommentera

Stäng meny