DIY christmas tree decoration

Jag tycker att det är så fasligt svårt att hitta flott julgranspynt, så i år bestämde jag mig helt sonika att pyssla ihop mitt eget pynt. Det fick bli en mix av det bästa jag vet: 1950-talsmode, katter och luftballonger.

julgranspynt mode

1950-talsdamer.

julgranspynt cats christmas tree decoration

Katter med flugor.

julgranspynt hot air ballon christmas tree decoration

Randiga luftballonger i olika färger.

Du behöver: 
A4-papper
Papp
Spraylim
Pappersskalpell
Snöre
Tejp

Så gör du:  
Designa ett motiv själv, hämta hem en bild från internet eller klipp ut något från en tidning. Ett hett tips är att kopiera gamla fina tidningar och sedan klippa loss.  Damerna har jag hittat på en spännande sajt om 1950-tlasmode och lånat lite snällt. Katterna hittade jag också på nätet och så formgav jag små flugor till dem. Djur med flugor är en givensuccé. Och luftballongerna ritade jag själv.
Skriv ut bilderna på vanligt papper. Fäst dessa papper på en bit vit kartong med hjälp av spraylim. Låt torka. Skär sedan ut motiven ur kartongen med hjälp av en pappersskalpell. Till sist: Fäst tråd på baksidan med hjälp av en liten tejpbit. Klart!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. rebecca

    alldeles för fint. vill också ha en egen gran som jag kan klä.

  2. Malin-Malin

    Helt dubbelunderbara!

Lämna ett svar