December and my biggest fashion moment.

emmas vintage jul

Härliga Sofis mode frågade mig vad jag ska ha för mig i december, vad mitt största modemoment var 2013 och vad jag önskar mig i julklapp. Vill ni se svaret? Kika här:

Så här firar vi december

The lovely fashion magazine Sofis mode asked me about my December plans, what my greatest fashion moments was in 2013 and what I wish for Christmas. The answer? Take a peek here:

How to celebrate December 

 

 

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Jenny

  Läste att du ska upp hit till Skellefteå. Vad ska du göra här? 🙂

  1. emmasundh

   Jojominsan! Jag ska opp till Skellefteå till helgen för att hälsa på mina svärisar. Längtar!
   Kram emma

 2. Denise Leanderson

  Hej finaste Emma! Vad roligt att du har dina svärisar i Skellefteå:) Om du kommer förbi Umeå (om du inte flyger direkt till Skellefteå) så skulle jag så gärna vilja bjuda in dig till att hälsa på vår vintageavdelning på Röda Korset. Vi öppnade den i samband med vårt Vintageparty i juni (https://www.facebook.com/denise.leanderson/media_set?set=a.10151678504320552.1073741828.701120551&type=3) då vi fick böcker av er att ha som pris. Ska väl inte hymla med att jag hemskt gärna vill träffa dig dessutom:D Annars kan jag rekommendera den mer typiska Röda Korset-butiken i Skellefteå där det är världens fyndchans! Maila gärna om det låter kul! Kram Denise

  1. emmasundh

   Åh, det hade varit HELT underbart! Kommer nog dessvärre inte att hinna, men jag kommer gärna opp någon annan gång.
   Kram emma

 3. Ella

  Hej! När får man veta vilka som skall vara med på Vintagefabrikens julmarknad, hör ni av er till alla eller bara de som kom med?

  1. emmasundh

   Hej Ella! Vi kommer att svara alla i veckan. Har du anmält dig? Ser inte ditt namn. Mejla mig på emma@emmasundh.com om det skulle vara något problem. Kram emma

Lämna ett svar