Dagens förkylda vy + piano-drömmar

Hej på er!
I dag ligger jag nedbäddad i sängen med laptopen på magen. Jag har gått och blivit så fasligt förkyld. Så där som en blir så här års – när barnen har göttat in sig rejält i förskolan och alla kompisar.
Så den här måndagen spenderar jag här. Med utsikt över bokhyllan, några panikiga färgprover (fick identitetskris när jag insåg att jag målat hela lägenheten grå), en vacker koffert från Koffertmannen och den här fina koftan (som är lite som ett konstverk) som Chaleca.

Varvar skrivjobb och fotoredigering med juljobbs-planering och dagdrömmar om ett piano. Skulle så gärna vilja ha ett litet begagnat piano men undrar om vår trerummare blir övermöblerad? Äsch, strunt samma egentligen. Kroppen min tränger piano.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Felicia H

    Hej Emma! Har följt din blogg i många år och den är verkligen en av mina favoriter! Hajjade till nu när jag såg galgen koftan hänger på, det är ju en Wahls-galge! Min morfar och hans pappa före honom drev klädföretaget Wahls i Ulricehamn i Västergötland. Tyvärr lades det ner under 80-talet, det var ju svårt för många svenska klädföretag då när mycket av produktionen flyttades till andra länder. Vi har massa såna galgar hemma, så häftigt med släktens namn på!

    1. emmasundh

      Vilken fantastik ÄRA! Kram på dig och tack för dina fina ord. Kommer tänka på dig varje gång galgen åker fram.

Lämna ett svar