Bygga, odla, plåta och snacka framtid

Ah, alltså förra veckan var all about fläng. Men nu blir det andra byggbullar.
För den här veckan ligger fokus på att jobba (ideellt), bygga, odla, plåta, filma och snacka framtid.
Yep, och jag är hyfsat taggad om en säger.

Orangeriet ska byggas klart. Nu bara bestämmer jag att alla väggar det ska bli klara invändigt denna vecka. Jag ska lägga upp film från bygget till alla patreons – lovar!
Vi har fått en stor bänk på plats mot norrväggen som ska fyllas med odlingar. Bänken hittade vi  i ett hus som skulle rivas – där vi fick plocka på oss bäst vi ville (hej dröm!). Så glad över att den här arbetsbänken får leva vidare hos oss.
Så här såg den ut när vi hittade den:

Hallå april! Ny månad betyder att jag ska odla nya grödor. Och kanske, kanske har jag en spännande grej på gång kopplat till just odling. Vi får se!
Just nu står det odlingsbrätten precis överallt. Jag kan ha gått en aning banans. 21 gurkplantor, någon?

På onsdag tänkte jag hälsa på min lilla pappa <3

På torsdag kväll klockan 18.00 håller jag ett panelsamtal om konsumtion och återbruk i Framtidens Karlstad tillsammans med en fenomenal panel. Samtalet äger rum på finaste Värmlands Museum! Det är fri entré! Så kom!

På fredag piper jag till Stockholm! Mötesdag med Maria! Och så måste vi ju fira hennes BOK och en annan spännande (och än så länge) hemlig grej! Tjohoo!

Till helgen är det späckat med barnkalas och kompishäng för kidsen, så jag antar att vi faktiskt blir klara med orangeriet? Och så ska jag rensa ut urvuxna barnkläder, för i nästa vecka ska jag hem till min kompis Marie på barnklädesbyte och bubbel! Hur trevligt! Ny säsong kräva sina barnkläder så att säga.

Och så ska jag försöka lägga ut tider för Halmbals-workshop! Jojominsann! Veckan efter midsommar tänka vi anordna en workshop i hur en bygger med halmbalar. Som att bygga ett megastort lego! Det blir skoj. Mer info om detta kommer inom kort – var så säker.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Lämna ett svar