BLOPPIS: Vacker blus – SÅLD

blus emmas vintage bloppisblus H&M emmas vintage blommig

Nu är det dags för mig att sälja några godbitar från min garderoben. Först ut är denna underbara blus med skört, som andas svunna tider. Anledningen till att jag säljer den är för att jag helt enkelt inte har använt den på länge, och när jag rannsakar mig själv så tror jag heller inte att jag kommer att använda den. Jag tycker att den är så rysligt vacker, så jag hoppas att den kan hitta ett nytt kärleksfullt hem.
Blusen är tunn, knäpps med knappar i ryggen och har ett vackert fall. Inköpt på H&M för ungefär ett år sedan. Urflott tillsammans med en pennkjol och ett tunt skärp i midjan.

Storlek: 36.
Skick: Jag har bara använt denna underbara blus ett fåtal gånger. Max 5 gånger.
Pris:  180 kr + eventuell frakt.

UPPDATERING: Blusen är såld.

Är du intresserad? Mejla mig på emma@emmasundh.com och märk mejlet “peplumblus” i ämnesraden. Det är först till kvarn som gäller.
blus H&M emmas vintage

blus H&M emmas vintage blommig

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Lämna ett svar