Blommig vintageklänning från Emmaus

För ett par veckor sedan kutade jag in på Emmaus vintage på Södermalm för att leta efter en ny sjal till håret (alla mina har gått sönder, buhuu). Hittade ingen sjal, men däremot en underbar, blommig klänning. Måttade med ögat, föll pladask för modellen och köpte den utan att prova den.

En av mina absoluta favoritklänningar, en mintgrön vintageklänning – som påminner om den här i modellen – har nämligen gett upp totalt. Jag har använt den tills bomullen helt enkelt blivit för tunn och spruckit. Och så hittade jag den här. Lyckan!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Annika

    Ljuvligt! jag har svårt att hitta fina vintageklänningar här i Stavanger där jag bor, men klickade precis hem två stycken från Norges motsvarighet till Etsy: Epla. Skall bli spännande att se om de passar… 🙂

  2. Lisen

    Fantastiskt fin verkligen!

Lämna ett svar