Back at work!

IMG_4440

Tillbaka i stan efter landet-semester gone wild. Alltså jag har ju inte känt en avgas på evigheter, bara omgivit mig av hav, trädgårdar och stora ängar.
Det har varit fantastiskt!
Men det känns ändå fint att vara tillbaka i stan, byta den begränsade packningen mot gamla favoriter (som den lila klänningen från Vintagefabriken ovan) och bajka till jobbet, babbla med kollegor och smida planer. Jag är så taggad på höst just nu så ni anar inte.

Men innan vi börjar snacka höst: Vad har ni har för er i sommar?
Berätta!

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Sara

  Jag har ägnat sommaren åt att resa i USA och Sverige och köpt mina första vintageklänningar! Dom sitter som en smäck, har femtio år på nacken och jag älskar dom. Så jag ser fram emot en höst som ska bestå av att plugga litteratur, hitta vintageklänningar och försöka att bara köpa saker som är second hand. Eftersom vi har passerat konsumtionsgränsen tänkte jag göra det som en utmaning till mig själv och inte köpa något nytt resten av året (förutom mat då) så vi får se hur det går 😉 Tack för en fantastiskt inspirerande blogg som gett mig modet till att skutta runt i klänningar jag aldrig skulle tagit på mig förut! Kram Sara

 2. nicolina

  mest har jag bara jobbat. inomhus. och lixom känt mig lite ledsen att den fina sommaren bara har tickat på utanför fönstret..sucka.. men invigde iaf sommaren med håkan i gbg, väldans fint..:) har även hunnit med en toppenhelg i malmö, lite bad hemma i sjön och att hjälpa mor&far sälja av lite grejer inför deras kommande flytt från stort hus till en 3a. det var nog ungefär mina ljusglimtar. så nu taggar jag också för hösten istället, friskare luft och tända ljus och allt detdär som jag älskar så mkt..<3 med andra ord; fler ljusglimtar är med säkerhet på g 🙂

 3. JS

  Återvände för ca tre veckor sedan från knappt ett halvårs fältarbete (är doktorand) i Kina. Liksom du tycker jag, saknad av “fältet” åsido, att det är rätt skönt att vara tillbaka i egna lilla lägenheten igen, med alla pinaler, samt att få “återupptäcka” sina kläder (och tycka att en äger för mycket eftersom det gick så bra med begränsad garderob), sin spis, samt ett svalare klimat. Åka tåg i Kina rekommenderas starkt!

  Tack för att du skriver och fotar! Blir alltid lika inspirerad (av resmål, inredning, osv) av att kika in här.

 4. M

  Druckit väldigt mycket glutenfri öl! Att Systembolaget tagit in hela fem stycken olika sorter har gjort denna sommar lite lyckligare än alla innan.

 5. Nina

  Jag börjar min semester på måndag och har alltså jobbat hela sommaren.. men de fina, tropiska kvällarna har gjort att jag hunnit med att cykla och bada, kvällspicknick på bryggan, haft kompisar på besök och ridit kvällsturer! Nu ser jag fram emot sensommaren med trädgårdspyssel, fix inomhus, resa till Skåne och vila..

 6. Joana

  You look lovely!

  Joana x

 7. Bella

  Min sommar kan nog beskrivas med: sol, bad, rabarberpaj, doften av fläderblom, Lillskruttens första steg, en grön VW-bubbla, loppisar och äventyr <3

 8. Michaela

  Hihi! När jag säg denna bild fick jag tanken “hmm undrar om hon inte är gravid…”
  (Skulle ju vara pinsamt om bilden inte är nytagen haha!) puss och grattis!

Lämna ett svar