And it’s time again: E for epic!

Bild lånad från Jessica Silversaga

På lördag smäller det! För femte gången i rad. När november närmar sig sitt slut nalkas det så klart bokstavsfest hemma hos mig och John.
Det började försiktigt för fem år sedan med Air france, Abraham Lincoln, Askungen, Autobahn, Audrey Hepbrun, Aha-upplevelse och Anna Anka, gick vidare med Barbie, bäver, blåbär, Barba bok, butler och Bermuda triangeln. Året där på ramlade cowboys, cyklister, cats (musikalen alltså), Capten Haddock, chef, chili con carne,  c/o (vi fick en inneboende för en kväll) in genom dörren. Och ett stort jävla Concorde-plan. Själv var jag utklädd till en flaska Chanel no 5.
Förra året tog nog priset, rent storleksmässigt. Ett dass, en dusch, Donkey Kong och en druvklase härjade runt på dansgolvet tillsammans med dockor, en djungel, en dammsugarförsäljare, ett disco, en dalahäst och ett par diskare (HUR UNDERBART?). Jag var en väldigt ful dvärgschnauzer.

Och nu är det alltså dags igen. Denna gången är det bokstaven E som ska tolkas. Jag är peppad till tusen.
I vanlig ordning kör vi en tävling här på bloggen så här dagen innan festen. Den som kan gissa vad jag ska vara utklädd till vinnare ett pris!

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 32 kommentarer

 1. Agnes

  Eiffeltornet!

 2. karoline

  Hmm, jag gissar på Elvisp!
  Om jag skulle komma på denna fest skulle jag klä ut mig till Emma Sundh! Tror jag skulle lyckats ganska bra! 😉

 3. sofia

  eiffeltornet!!! hoppas för övrigt att någon kommer utklädd till emma!

 4. Maja

  Elvis!

 5. Sara

  Eiffeltornet såklart!

 6. Caja

  Jag chansar på eiffeltorn som resten 😉 eller Edith Piaf 🙂

 7. Sofia

  Element!

 8. Jenny

  En enhörning!

 9. t

  tusan jag skulle ju gissa på Edith Piaff! Då gör jag det OCH lägger till… Eskimå.

 10. Kristin

  Elvira Madigan! Med paraply och allt.

 11. Rebecka

  En elefant kanske? 🙂

 12. LisaMarie

  Åh tusan, flera har redan hunnit före mig och gissat på Effeiltornet! Elvira Madigan tycker jag också var en himla bra gissning/idé. Enhörning tycker jag är en jättekul utklädnad men jag tror du har valt något ovanligare.. Hm.. Jag gissar på något helt galet som jag inte ens vet hur man ska göra för att klä ut sig till och hoppas att du har bättre fantasi på den fronten än mig: “Etc”!

 13. Tove

  Enarmad bandit! E-coli! Eremit!

 14. daniela

  En flaska Evian!

 15. Marie

  En emoji kanske!

 16. Marie

  Eller Elvis!

 17. Annika

  En karikatyr av dig själv såklart! Extrem Emma Sundh!

 18. Matilda

  Tänkte också gissa på Eiffeltornet! Men… kanske Elvis?

 19. Linda

  Hmmm, kanske E- type dårå ;D

 20. Maria

  Evert Taube, så klart, med hatt, cigg och luta.

 21. Hanna

  Elkontakt skulle vara SÅ coolt!

 22. Andrea

  En Emmafåtölj hoppas jag!

 23. Ebba Bjelke

  Något på E såklart, elefant eller Elvis.
  En stor bokstav, som är såklart E sittande på kroppen. Eller ett eifelton ett stort och ett litet i håret. ✨

 24. Asa

  E.T! 🙂

 25. Isabell

  Tror du kommer klä ut dig till en enäggstvilling. Troligen tillsammans med Louise eftersom ni är så himlarns lika!

 26. Elin

  Kanske Ella Fitzgerald? Hon känns ju sådär härligt vintage. Hoppas partyt blir bra!

 27. Maria

  En emoji!

 28. Petra

  Jag skulle också gissa på Eiffeltornet, du som har en sådan tjusig hårprydnad med den! Eller kanske ett ekologiskt mjölkpaket? (:

 29. Anna J

  Min första spontana tanke var eiffeltornet men nu har så många gissat på det så jag gissar på nåt helt annat. Du kanske kommer klä ut dig till en edelweiss?! Hursomhaver, det ska bli oerhört kul att få se vad det blir. Bokstavsmaskerad är så kul tycker jag.

 30. Josefine

  Eltandborste! Elefant!

 31. ellen

  Eskimå? Elektron? Ekorre? Ent? Eld-och-lågor? Svårt, längtar efter att veta vad det blev!

Lämna ett svar