Alldeles för stort påskris på plats!

Så redo för påsk här!
Det har planterats påskliljor i krukor utanför söderentrén (bredvid byggställningen – mmm, en älskar ju byggarbetsplatser) och jag har satt en massa random lökar i lite allt möjligt vad jag hittat. Ni kanske vill se kasoet?

Första påsken i huset måste ju firas rejält. Dock tror jag att våra påsksaker (om vi ens äger några?) är nedpackade. Så jag maxar på med stort ris och de där pappers-dekorationerna som jag gjorde första året i verkstan.

Riset är ju tok för stort för ett dukat bod, så det flyttas runt mellan fönsterbrädor, pidestal och köksbord.

 

Planen för påsk? Gå påskkärring, hälsa på grannar, ha syster med familj på besök och försöka klämma in någon dejt med hemvändande vänner.
Vad ska du göra på påsk?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Lämna ett svar