Post Almedalen

Pjuu.
Almedalen alltså. Som Roskilde eller Hultsfred, bara att konserterna är utbytta mot seminarier och intervjuer. Och det är fler kavajer.
Jag är HELT slut, men det har varit väldigt lärorikt! Jag har träffat så många fina människor, lärt känna den ena fantastiska efter den andra. Skakat hand, lyssnat och talat. Räckt upp handen, tagit micken och ifrågasatt på panelsamtal.
Framför allt har jag lärt mig mycket om jordbruk och klimat. Det är ett ämne som jag vill lära mig mer om, så jag kvistade runt på var och varannat panelsamtal på ämnet, snackade med bönder, frågade om lösning, utmaningar och tror att jag blev lite smartare på kuppen.

Och så har delade jag och Juno PR ut priset “Hållbarast i Almedalen” – ett nyinstiftat pris som verkar för att skruva upp skärpan på klimatglasögonen. Priset gick till Almedalsgarderoben som lånar ut kläder under Almedalsveckan, istället för att folk ska köpa nytt. Så bra!
Särskilt uppskattat efter skyfallet som kom i tisdags kan jag säga.

Almedalen var kul, men som jag längtat efter att komma ner för berget som skulle bestigas. Och nu är jag nere.
Imorgon ska jag rensa ogräs i trädgårdslandet, bygga på hönshuset och leka med mina barn.
Till helgen får vi gäster (älskar besök!) och så ska vi njuta in i det sista av veckans uppdrag: att vara hästvakter. Så mysig rutin, att varje dags efter frukost, gå till hästarna, se till att de har vatten, klappa på dem och se till att de har det bra.
<3

Nu? Handmaids tale.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Lämna ett svar