En förtjusande hattask.

hattask by emmas vintage

hat box by emmas vintage

Denna förtjusande hattask hittade jag på Myrorna för några dagar sedan. Bortglömd och nästintill oanvänd.
Som den hattask-samlare jag är var jag ju bara tvungen att köpa den. Kanske ska den få agera ett litet bord tillsammans med en annan hattask eller så ska den få ligga på översta hyllan i min step in-closet – fylld med små hattar!

Translation!
I found this adorable hat box the the thrift store Myrorna a few days ago. Forgotten and almost unused.
As the hat box collector I am, I just had to buy it. Maybe it get to act a little table with another hat box, or shall be placed on the top shelf of my step-in closet – filled with tiny hats!

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 10 kommentarer

 1. Vicky

  vilken tjusig! älskar förresten sailorbarnkalaset. det ska mina ungar ha!

  1. admin

   Åh, vad glad jag blir. Nu hoppas jag att vi får göra fler barnkalas för Family Living. Det vore helt underbart. ♥ emma

 2. Madeleine

  Fantastiskt skick. Jag har en nästan på pricken likadan hemma, den används som leksakslåda till min son.

  1. admin

   Smart! ♥ emma

 3. Ina den Fina

  Förträffligt fin! Jag köpte en hattask i samma stil för några år sedan, den står ovanpå hatthyllan men har liksom inte funnit sin plats än. Den syns inte så bra nu…hur förvarar du dina, rakt upp och ner på golvet? Kram från Ystad

  1. admin

   Hattaskar kan ju vara det finaste man kan ha. Jag har mina staplade på varandra och använder som bord. ♥ emma

 4. malin

  jag är ju bara tvungen att säga att den är jättefin, eftersom jag har en likadan i rött! (vet inte om din går i rött eller brunt) Tror att jag var tvungen att ge lite mer för min dock eftersom jag fann den på en marknad. Så har jag en annan ifrån England också: http://angelinlace.devote.se/blogs/20953728/hundratio.htm

Lämna ett svar