Vroom, vroom!

IMG_1824

Vroom, vroom!
Efter två veckors återhämtning har jag nu tagit de första stapplande stegen ut i vårsolen.
Lilla Majken ligger i sitt vrålåk och fullkomligt stormtrivs (läs: somnar på sekunden).
Det är lite av dagens happening att ta sig utanför den trygga, varma lägenheten, promenera på darriga ben och sakta men säkert ta tillbaka stigar som jag älskade att lämna fotavtryck i förut.

Just precis det här har jag drömt om så länge. Att kunna gå igen, utan trasslig foglossning, med ett vrålåk framför mig och en upp-över-öronen-älskad bebis i.

IMG_1842

Loading Likes...

Detta inlägg har 11 kommentarer

 1. Oh så gött det ser ut, och bara älskar vagnen!!! SÅÅÅ snygg!!!

  Känner igen det där, minns dom sista månaderna av graviditeterna som en enda lång längtan, kunde ligga och drömma om hur underbart det skulle bli den dagen man fick springa igen, kände såååå för att bara få springa ( trots att jag nästan aldrig är ute och springer vanligtvis?!!)

  Hoppas ni fick en kanondag i solen!

  Stor kram // L

 2. Åh så härligt att höra att du så fort kommit på benen igen. Hoppas att du riktigt få känna vilken powerwoman du är. Bra gjort och njut av det! Det är du värd om något 😀

 3. Grattis till lilla Majken!
  Fick en flicka för några veckor sen och önskar mig ett inlägg från dig om hur du hanterar amning och kläder. Jag ammar och har väldigt svårt för de “amningskläder” som finns på marknaden, de är både dyra och ganska fula tycker jag. De är ju dock väldigt praktiska… Men jag vill gärna ha kjol och klänning på mig och det vore jätteintressant att höra hur du löser det?

  Lycka till med allt och tack för en fin blogg!

 4. Åh vad härligt det ser ut! Och ju vad avundsjuk jag blir. Min egen premiärtur var en mardröm för jag hade så ont att vi knappt kom hela varvet runt bostadshuset. Sedan la jag mig i sängen och grät. Usch vad vidrigt. Om det blir en nästa gång hoppas jag på lite mer rosa fluffiga moln.

 5. Heja! Det tar tid att komma igen. Kanske naturens mening också att nya familjen ska vara samlad, trygg och tillsammans första tiden. Småler när jag ser er fina vagn. Vi hade en liknande men efter en månad så ville vår bebbe helst hänga med på ryggen så vagnen blev en väldigt snygg matkassetransportör! Inte så tokigt det heller! Samt bra för allt annat man behöver ha med sig, blöjor, extrakläder, dricka o frukt o….lycka till i vårsolen som snart kommer!

 6. Den känslan är fantastiskt, kommer aldrig glömma den, hur stora och arga barnen än blir. Stort grattis till dig, både till barnet och för att du verkar bo så fint.

 7. Åh, grattis till premiärpromenaden i solen! Så fint det såg ut. Minns den stunden och hur darriga benen var. Så speciellt, ögonblick att minnas. Glad Påsk!

 8. Så härligt! Dom där första promenaderna kan kännas som värsta månresorna 🙂

  Stor kram!!

 9. En blir så glad av att se hur bra det går för dig! 🙂 Jag blir jätteglad varje gång det kommer ett nytt inlägg.

 10. Hej Emma! Försvann din foglossning direkt efter förlossningen? Ååh vad jag hoppas att min också gör det :((( Hur levde du med den, bar du bälte, kunde du träna nåt? Så orolig över att inte orka nånting när den till slut försvinner, eftersom den hindrar mig från att träna nu…

Kommentera

Stäng meny