Volanger och hemmajobb.

Kurar hemma i dag tillsammans med artiklar, intervjuer och planering. På mitt fabulösa kontor. Alltså i mitt kök. Ljuva livet som frilansjournalist. Lyssnar på bästa Musikhjälpen och skriver så att jag får träningsvärk i fingrarna.

emmas vintage

emmas vintage blus

emmas vintage shorts

Blus från H&M, shorts från Ralph Lauren, vintagefynd från Beyond Retro, vita strumpbyxor från Asos.com och bolltofflor från H&M.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 9 kommentarer

 1. så fin du er, Emma, du er så inspirerende!

 2. Nu kommer kanske en knasig kommentar men vist hade du den där blusen på din “profilbild” på bloggen tidigare. Har nämnligen för mig att det var just den blusen som gjorde att jag hamnade här på din blogg. Den är ju så otroligt söt! Tittade helt enkelt in för att se om jag kunde luska reda på vart den blå drömmen kom ifrån och på köpen hittade jag en av mina favorit bloggar. Tänkte att det kunde var kul att veta=)

  Fin blus och bra blogg!

  1. Hahaha, det stämmer alldeles utmärkt det Hanna! Och tack för de fina orden.

 3. Cute Outfit! Goes Beautiful with the blond hair!
  xo L.
  ♡♡♡

 4. Vad jobbar din man med? 🙂

  1. Hej Clara! Han forskar på Stockholms universitet. Han är doktor i växtfysiologi.

 5. Emma!
  Ser ut som att du haft en fin hemmadag. Jag undrar vad du har för locktång till ditt hår och hur du får lockarna att hålla sig fina under hela dagen?

 6. Så himla fina och härliga bilder på snygga dig! Du har säkert skrivit det någonstans någon gång, men vad har du för läppstift?

  1. Tack! Mitt läppstift har namnet No. 13.82, pink cabaret från Artdeco.
   Kram emma

Kommentera

Stäng meny