Volangblus, pennkjol och gravidmage vecka 20

gravidmage vecka 20 pregnant gravid gravidkläder

Ska alldeles strax pipa i väg på bio för att se “The danish girl” tillsammans med en filmklubb jag är med i (jag älskar ju klubbar, så klart att jag måste vara med i en filmklubb liksom), men först veckans gravidoutfit. gravidmage vecka 20 pregnant gravid gravidkläder skirt

 

Gammal volangblus från H&M, pennkjol från Asos, strumpbyxor från Lindex och skor från Stadsmissionen. gravidmage vecka 20 pregnant gravid gravidkläder volangOch så kalaskulan. Ett stycke gravidmage vecka 20. Tänk att nu är plingplong-bebisen bakad till hälften.

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. Men Emma, du är ju SÅ tjusig!!! Är så impad av att du vågar skaffa en till unge så tätt, ska bli spännande att få följa! : )

 2. Hej
  Så härligt att följa dig. Är lite smågravid v 34 och funderar på det där med syskon… Har läst både positivt o negativt om att få barn tätt. Och nu är du gravid igen och jag kan inte annat än att känna att det verkar ju så himla mysigt att få barn så nära. Kände du dig redo direkt? Eller hur var det för dig? Helt ok om der känns för personligt för att svara. Tack för en underbar blogg som är som en solglimt varje gång man tittar in. Lycka till med allt

  1. Hej och ledsen för sent svar! Först och främst: Tack för dina fina ord. Och nu till din fråga.
   Jag hade aldrig tänkt tanken på att få barn tätt, men när Majken kom så kände jag att den där personen blev så … bra. Låter lökigt, men det här med barn var inte alls så kämpigt som jag först trodde. Sure, vissa dagar är ju kaos, men jag tycker livet flyter på bra.
   Plus att vi har bestigit så många berg, åkt till Frankrike och insett att det här med barn inte är ett hinder utan bara en bonus. Så när vi blev gravida igen, ja, då var det ju bara dubbelbonus helt enkelt.
   Ska tilläggas att det tog ett par månader innan jag kände mig återställd kroppsligt, men när jag väl kände mig som mig själv igen, ja, då blev jag gravid.
   Typ så. Hoppas det var svar på din fråga.
   Varma hälsningar emma

Kommentera

Stäng meny