Visby, gränder och ett fränt kidd

Eftersom sommaren kantades av att packa torp så har jag börjat ägna mig åt … slow bloggning. 100% efterkonstruktion, men ganska gött när jag tänker på det. Mellan nu-uppdateringar så kommer jag pö om pö kila in med glimtar från sommaren. Som den här dagen i Visby, som var som vaniljglass med kolasås på.

John och barnen tog täten in i Visby, barnen klättrade lite på det faluröda planket (förlåt ni som äger det, upptäckte det för sent) och hade faluavtryck på kläderna sedan. Såg väldigt ballt ut.

Jag bar sommarens favoritklänning från Lyckliga gården och mina lagade skor, som Skomakeri Framåt hade fixat till.

Balla Bodil fotobombade bilden.

Vi fikade på Café Amalia, tillsammans med våra Visby-vänner. Så mysigt ställe, med bord på två sidor av en gata. En kunde sitta här …

Eller här! Eler inomhus.

Konceptet: Frukost hela dagen!

Det var en kylig dag så vi satt inne och mös. Inte mig emot.

Efteråt kikade jag in på Akantus, för det är tradition.

Sådant här jox är ju jag svag för.

Och pja, gungstolar, korgstolar och annat mys.

Det var ganska mycket folk inne i Visby så vi letade oss till lugnare delar och hamnade i Botaniska! Och det fantastiska lusthuset som ligger på en höjd. Världens vackraste plats!

Innan vi pep hem så hann vi med att springa i gångarna i en av alla ruiner och leka medeltid. Det osar ju medeltidsvecka lång väg om våra barn, så det är ju bara att förbereda sig.
Världsfin dag var det i alla fall.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Hej, vet inte om detta kanske blir ett PM snarare än en kommentar. du får göra som du vill. Tack för dina inlägg om klimat och att du uppmärksammar frågan Så viktigt å mycket stora känslor kring det när man själv också har barn å för framtida generationer.. Tror det finns hopp och så viktigt att dra sitt strå till stacken. Förutom att jag å dottern senast idag plockat bort kvarlämnad plast på stranden har jag skrivit Har skrivit en låt om klimatet, den börjar i moll men slutar i dur (jag har ännu hopp för Du får gärna lyssna om du vill (om du vill dela eller har nytta av den på något sätt, så blir jag megaglad, om inte – kul om du lyssnar)

    https://open.spotify.com/track/6zzjOGMyGkDjO2yxWyEMr5?si=OJwNWLWMTlKRHklOh8CxIw

Kommentera

Stäng meny