Visby <3

God kväll! Nu ligger barnen nedbäddade i sina sängar, jag har dragit en ösa-bort-grejer-rajd genom torpet (hur kan hela inredningen vändas upp-och-ner efter tre timmar inomhus?) och har precis parkerat mig i sammetssoffan. John sitter i fåtöljen mittemot.
Nu ska det bloggas och svaras på mejl innan klockan 21.00, för då börjar TV-serie-timmen.
Med två kids som ränner runt finns det cirka noll tid över för annat, så de där timmarna på kvällen, efter de små har somnat (och när de sover lunch), passar vi på att jobba.
Men nu är det ju ändå lördag, så då slänger vi ihop laptopsen, gör kvällsmackor och vilar bruten armen. Tölig grej för övrigt: Frakturen läkte så himla fint och för några dagar sedan kändes armen nästan som vanligt, men i går knakade det till när jag gjorde någon konstig rörelse i fånga-barn-hävning, så nu isar det och känns inte alls så där bra. Booring.

Nåväl, innan jag slår ihop laptopen så måste jag bara visa några bilder från Visby som jag tog häromdagen. Så himla, himla vackert just nu, eller hur?

  

Så, nu blir det lördagsmys!
Ps. Har du något tips på en TV-serie jag måste se? Tipsa mig gärna!

Loading Likes...

Detta inlägg har 13 kommentarer

 1. Jättevackra bilder på den vackra staden!

  Jag älskar ju engelsk Krim så har du inte sett följande så måste du göra det: Vera , Saknad aldrig glömd samt förstås Arvingarna (som inte alls är brittisk krim utan dansk relationsdrama). De finns alla på SVT play.
  Matador är en serie jag älskar men som jag inte vet om man kan se annat än på DVD?

  Forsythesagan (originalet) är ju underbar också men finns nog bara på DVD. Är det bara jag som tycker det är skit att inte Fleurs dotter och Soames son får varandra när de nu älskar varandra så mycket?!

  1. Tusen tack för så många bra tips. Älskar också engelsk krim! Bästa!

 2. Stackars armen!

  Ozark och girl boss

 3. Alltså, jag bröt handleden i vintras och jag hade aldrig klarat mig utan gips. Så jag blir såklart nyfiken… om armen är bruten varför är den inte gipsad? Behöver den inte stöttning?

  1. Hej Fia! Benet som har gått av sitter uppe i armbågen, fint omhuldad av massa stöd så kroppen kan tydligen med att stödja själv.

 4. Om du gillar brittiska kostymdramer vill jag tipsa om Home fires. Den handlar om människorna i en liten brittisk by under andra världskriget.

 5. Ozark, Netflix!

 6. Du måste se “home Fires” på SVT play. Handlar om livet i en by under andra världskriget. Härliga intriger och frosseri i 40-tals-kläder och dito inredning

  1. Ohlala!

 7. Bloodline, Better call Saul, The handmaides tale, The feud, Little big lies…..

  1. ÄLSKAR The handmaides tale oh Big little lies, de andra måste jag spana in! TACK!

 8. Vet inte vad du gillar för serier men Follow The Money är en grymt bra serie. Finns på SVT 🙂

  1. Åh, måste spana in! Tack för tips.

Kommentera

Stäng meny