Vinter i Midsommarkransen

Det är fredag, snart helg, snön yr utanför fönstret och jag har jobbat upp ett enormt julpysselpepp. Tror att det beror på det senaste dygnet pepperkaks- och adventsstjärnefyllda Instagram-flöde.  I somras skulle man ut i Vitabergsparken, plocka fläderblommor och göra egen saft. Nu är det tydligt att man ska baka pepparkakor, sätta upp adventsstjärnor, titta på snön och sätta nejlikor i apelsiner. Jag viker mig för trenden och har gjort en gedigen helgplan (jag älskar att planer (läs: dagdrömma). Först och främst ska adventsstjärnan upp, sedan ska jag baka pepparkakor, tillverka egna julkulor, ta en långpromenad i snön och så ska jag ska leta rätt på en adventsljusstake. Har inte hittat en vettig ännu, så eventuellt ska jag tillverka en i sann MacGyver-stil. Förutom det ska jag äta pannkakor och njuta av det här:

midsommarkransen emmas vintage

Min vy från köksfönstret. En snötäckt innergård.

midsommarkransen emmas vintage

Snötak.

midsommarkransen

Innergården.

emmas vintage

Övervintrad lantis.

emmas vintage

midsommarkransen emmas vintage

Finaste Midsommarkransen.

skor emmas vintage

Luddkängor i snöknarr.

aprilgatan midsommarkransen

Nja.

 

Loading Likes...

Detta inlägg har 13 kommentarer

  1. Din blogg är en sån pärla! Det enda jag saknar är ett stort arkiv att bläddra genom, men pytt pytt. Det som är så fint är nog att man får en bra och ärlig bild av dej – fast det är mycket “pastelligt” och festligt (inget fel med det egentligen!) så verkar det som du har en kul humor också som lyser igenom på ett sätt. Hm, det här blev lite random formulerat…men fick bara ett ryck och ville skriva hur mycket jag gillar att titta in här 🙂 Ha en fin helg!

  2. Det ser underbart ut! Måste också säga att bina bilder är så otroligt bra, blir också sugen på att köpa en ny kamera!!!!! TREVLIG HELG SNYGGO!

  3. Vilken idyll! Här i Göteborg är det mest grått och grönt och smulan trist. Perfekta färgkombitantioner i bilderna med 🙂

  4. Åh så mycket fina bilder!

  5. Så nydelige bilder av snøen <3

  6. Åh, det är så vackert! Här har det snöat i dag men det smälte direkt 🙁 Jag blir nyfiken på att se ditt pyssel 😀

  7. Herregud, det ser helt fantastiskt vackert ut!

  8. ahhhh so pretty! it’s like a fariytale!

  9. Hittade ett par kängor på en second hand här i Dalarna för några veckor sedan, ser precis ut som de du har på bilden. Alltid lika roligt när man upptäcker att samma fynd finns på olika ställen! Ger ännu lite mer spänning i historien bakom en ensam pryl på en loppis. 🙂

  10. åh, dina snötäckta fönster påminner mig om pelle svanslös julkalendern! den allra bästa 🙂

Kommentera

Stäng meny