Vintageparty på Antikmässan

Ska ni på Antikmässan på Stockholmsmässan i helgen? Pricka då in lördag! För då kommer jag, Volang-Linda och Vintageprylar-Louise stå på scen. Vi ska prata om vintage och vår bok Vintageparty som kommer ut i mars.

Kom förbi, få en dos vintage och säg skepp å hoj vettja! Det skulle vara himla roligt.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Emma, jag har ett litet krux jag undrar om du kan hjälpa mig med – min man ska disputera nästa år och vi börjar fundera lite på hans disputationsfest. Problemet är att jag har bara varit på en och den var väldigt oseriös och flummig. Så min bild av dessa fester är aningens begränsad. Men så mindes jag att du visst planerade och hjälpte till med Johns? Kan inte du göra ett inlägg, eller svara mig direkt, hur den festen var upplagd, hur ni tänkte och vad som hände under festens gång. Jag vill göra en fest som min man kan minnas med glädje och just nu känns det väldigt långt borta. 😉 Tack på förhand!
    (ps. läser din blogg dagligen sen fura år tillbaka och jag hoppas du aldrig slutar!! <3

  2. Var och såg dig idag på Antikmässan! Härligt pratat och jag blir än mer sugen att ha denna bok i min ägo… kan det inte bli 27 mars snart?!? 😉
    Ni var jättefina på scenen! Kram!

    1. Åh, vad glad jag blir!

Kommentera

Stäng meny