Vintageparty – Fyndiga tips för flärdfulla fester

Hurra! Efter månader av hemlighetsmakeri kan jag nu äntligen avslöja några finfina detaljer om en alldeles speciellt bok. Nämligen boken Vintageparty – Fyndiga tips för flärdfulla fester”, som skriven av viss vintagetrio …

I boken kan du bland annat se mig, Volang-Linda, Vintageprylar-Lollo, Colorelle-UlrikaVykort till min syster-Felicia, Bonjour vintage-Madeleine, Miriam Parkman, Emily Dahl,  Isabelle Pedersen och många fler av Sveriges bästa bloggare med vintagetouch.

 

“Boken för dig som vill bjuda in till en riktigt personlig fest. Låt dig inspireras av sagolika bilder och skapa miljöer med influenser från äldre tider – och bli årets festfixare på kuppen. De populära mode- och vintagebloggarna Linda Hansson, Louise Lemming och Emma Sundh presenterar olika teman för fest, bland annat Vårvimmel, Skördeskiva och Färdfest.
Vackra bilder, finurliga tips, läckra recept, inspiration i form av sminkning, frisyrer och kläder och en nypa av din egen kreativitet gör det perfekta partyt möjligt.”
Uppdatering! Nu finns boken Vintageparty till superbra pris här:
Här kan du köpa boken Vintageparty till specialpris!

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 68 kommentarer

 1. Fantastiskt! Synd att jag inte hade den boken i min hand för ett år sedan när jag planerade mitt bröllop! Men fest kan man ju ha flera gånger 🙂

  1. Precis! Man kan ha alla möjliga sorters fester … som du kommer att kunna se i boken =)
   Kram emma

 2. Fantastiskt! Stort grattis bästa Emma, det ska bli superspännande att se den på riktigt!

 3. Kommer vara absolut perfekt när jag ska planera inför mitt bröllop nästa år! När släpps boken?

 4. Det låter som en bok jag bara måste ha i min bokhylla 🙂

 5. Grattis! Vad roligt och spännande. Ser oerhört tjusigt ut 🙂 Den boken kommer jag köpa så snart jag ser den. kram

 6. Fanken va kul att se den snygga fronten!!

 7. Åh, vad spännande! Man har ju misstänkt detta ett tag nu men det ser helt underbart ut! Du kan räkna med att jag kommer vara bland de första som förhandsbokar boken 🙂 Stort grattis till dig!

 8. Ha! Precis vad jag har gissat att ni skriver om (är mycket stolt över min fantastiska slutledningsförmåga)! Kör hårt!

 9. Hur kul som helst om ni fotade mycket på Ölsta där jag ska gifta mig nästa sommar. Måste köpa boken och kolla in hur ni pyntat platsen 🙂

  1. Nämen vad roligt! Jag blev helt till mig när jag såg Ölsta, önskar så att jag hade bröllopsprylen kvar …
   PS. Om du vill ha hjälp med dekorationer, inbjudningar och så vidare till bröllopet så går den här vintagetrion numera att anlita =)
   Kram emma

 10. Vem har gjort det snygga omslaget?

 11. Vad roligt! Skriver som en tidigare kommenator, att det var synd att boken inte hann komma ut föra jag gifte mig i somras…

 12. Så himla roligt, stort grattis Emma! Har följt din blogg ganska länge och vart så himla nyfiken på vad det ska bli för bok. Måste också passa på att säga att jag tycker din nya bloggportal är väldigt fin! Jag längtar till mars 2013 och hoppas verkligen att ni anordnar stor lanseringsfest för alla era bloggläsare! Kram, Sara

 13. Åh vad skönt. Jag har svurit mig galen varje gång jag skulle titta in hos dig på leial portalen. Krånglig adress!:P
  Detta känns alldeles du!

  Kram!

 14. Å ser helt underbart ut!!! Den ser jag fram emot! Och härligt med “egen” blogg eller vad man ska säga, grattis till det!

 15. Väldigt fint omslag! Älskar färgerna 🙂 Tror detta kommer bli kalasbra (fattaru torrisskämtet!?) 😀

 16. Den ser superfin ut boken din! Så spännande! 🙂

 17. SÅ himla fin! Ser så fram emot resultatet! Kram och lycka till med allt nu. Du är grym som tar hand om dig själv och gör det du vill. Heja!!

 18. Framsidan ser jättefin ut! Ni är så vackra! Och Tack för att jag och min lilla familj fick vara med på ett hörn! Det var superkul! Det ska bli så spännande att få bläddra i boken! 🙂

 19. men så fin! den verkar helt underbar. måste ha vintagefest snarast! #måstebaraköpabokenförst

 20. Alltså jag är så sjukt pepp på denna bok!!!!!!!!! Den kommer va rena drömmen!!!!J ag fyller år i mars så jag ska se den som min födelsedagspresent till mig själv när den kommer! Och grattis så himla mycket, fantastiskt att ni fått göra detta!

 21. Elsker vintage, elsker denne bloggen, men reagerte på forsiden. Dere ser ikke ut som de kule, sterke kvinnene dere egentlig er… Den så litt ut som en 50-tallsklisjé – fruen på kjøkkenet!

 22. Den här boken ska jag definitivt spana in när den kommer! 🙂

  1. Hurra! Kram emma

Kommentera

Stäng meny