Vintagefabrikens jul

jul by vintagefabriken emmas vintage

För ungefär en vecka sedan firade jag … jul. Jominsann. Jag och mina Vintagefabriken-kollegor, Vintageprylar och Volang-Linda skapade julmagi tillsammans med fotografen Jessica Silversaga i vardagsrummet hemma hos mina föräldrar i Värmland. Vi flyttade soffor och bord till ett hörn av rummet (ni kan bland annat se kaoset i Silversagas blogg), klädde granen, slog in paket, pysslade och fixade för att sedan äta lunch i sommarsolen ute på verandan. Vilda konstraster. Jag och Lollo nynnade julsånger för att komma i stämning, medan vi bunkrade upp julklappar kring granen och drog varmt sommarhår från nacken.

Här får ni en liten tjuvtitt på vad vi sysslade med. Ett stycke vintagejul som kommer att synas i ett magasin senare i höst/vinter. Kan knappt bärga mig! Bjuder på några helt magiska pyssel som jag tror ni kommer att älska …

 

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

  1. Jul på avstånd, ser jättefint ut!

  2. Men åh! Jag har faktiskt börjat längta till julen alla redan, det brukar jag göra så fort semestern är slut och jag börjar jobba igen^^

  3. Åh, vad roligt å så mysigt 🙂 Ditt barndomshem i Värmland verkar vara det perfekta stället för ett gammeldags julfirande.

    Ha det gott!
    Kram Ulrika

  4. Måste kännas helskumt att julpynta när man bara vill njuta av sista sommardagarna. Jag vet dock att jag i november kommer att frossa i julmagasin och längta och planera för en massa julbakning som aldrig blir av.

  5. åh notpapper brukar jag också använda! perfekt att hitta på loppis 🙂 ser fram emot reportaget!

Kommentera

Stäng meny