Vintage hair style in Swedish Elle

elle by emmas vintage

Hojt, hojt! I nya numret av svenska Elle hittar du dessa blonda ladys (jag och min vän, granne, partner in crime och kollega Vintageprylar). I detta nummermedföljer en hårbilaga, och i denna berättar vi om vintagefrisyrer, ger smarta tips och listar de bästa produkterna. Spring å köp vettja!

Translation!
Woop, woop!  In the new issue of Swedish Elle you find these blonde ladys (me and my friend, neighbor, partner in crime and fellow Vintageprylar). In this issue’s hair special we tell you about vintage hairstyles, give you our best hair style advice and make a list of the best products for vintage hair. 

emmas vintage

sminkbord by emmas vintage

vintage hair style by emmas vintage

vintage hair style by emmas vintage

vintage hair style by emmas vintage

vintage hair style by emmas vintage

vintage hair style by emmas vintage

elle by emmas vintage

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 11 kommentarer

  1. Åh vad roligt. Fick eller igår så jag ska se om jag hittar reportaget. När jag fått lite längre hår ska jag absolut testa göra en sådan fin frisyr.

  2. Va kul! Då får det minsann bli en tur till Pressbyrån imorgon! Är övertygad om att jag kommer att bli superinspirerad!

  3. Va kul! Då får det minsann bli en tur till Pressbyrån imorgon! Är övertygad om att jag kommer att bli superinspirerad!

  4. Va kul! Då får det minsann bli en tur till Pressbyrån imorgon! Är övertygad om att jag kommer att bli superinspirerad!

  5. Va kul! Då får det minsann bli en tur till Pressbyrån imorgon! Är övertygad om att jag kommer att bli superinspirerad!

  6. Har fått Elle i brevlådan så jag ska kika på ert reportage i helgen! 😀

  7. vilken pepp! grattis och grymma ni är.

  8. Oi, så flott! Dere ser helt fantastiske ut!

  9. Ni är så fina! Köpte Elle för första gången på länge för er artikel 🙂

Kommentera

Stäng meny