Vintage day off, bio och en tre-fyra katter

Traditionsenlig som jag är tänkte att vi skulle kika på hur förra veckan såg ut. Alla bilder kommer från mitt Instagram där du så klart också kan följa mig (heter emmasundh). Det är den lite mer kortfattade versionen av mig.
Så. Låt oss bläddra i en vecka i mitt liv …

Måndagen började med grapefrukts-frukost och vintage day off. Utsläppt hår och utan min sedvanliga eyeliner.

Det blev tisdag och jag traskade runt i mina vinröda skor, jobbade hemifrån med allehanda projekt och smidde planer. Onsdagen kom och två morgontrötta blondiner traskade hela vägen från Midsommarkransen till Kungsholmen för frukostmöte hemma hos Volang-Linda. Lollo i stor, rutig halsduk och jag i Johns keps.

Volang-Linda hade dukat upp till en underbar frukost med koppar i pastell, grapefrukt och fröbröd.

Tordagen gick i kattens tecken. Det gör visserligen varje dag i mitt liv, men särskilt den här torsdagen. Jag fick en ny katt till min Iphone och suktade efter den här postern. Jag förvandlas till 7 år när jag ser den. Jag älskar den.

Fredag och jag åt lunch med den eminenta journalisten Kristin Lundell. På lördagen gick jag på bio med John, Max och Erik. Vi såg Bond-filmen. Därefter barhoppade jag, Max och John runt på Söder till sena natta.

Söndagen spenderades inomhus med lemonad och min nya katt.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Kattpostern är ju bara för söt! Vart hittade du den? Kram Yosofine

 2. Finns även jättefina muggar med ingela p motiv på designtorget så jag idag

  1. Camilla Lundsten menar jag såklart 🙂 barnen har några av hennes barnböcker 😀

 3. Verkar varit en härlig vecka! Hur funkar det att jobba hemifrån förresten?

  1. Det fungerar ganska bra faktiskt. Men det är klart, jag saknar kollegor …
   Jag är ju en sådan där social skit.
   Kram emma

Kommentera

Stäng meny