Vinn presentkort på 2000 kronor från Beckers!

emmasvintage i samarbete med Beckers färg

Kök och sovrum har fått ny kulört hemma hos mig. För att hitta de rätta nyanserna har jag sonderat varenda liten färgkod, och på vägen hittat tre pangfavoriter. “Sundborn” (var såååå nära att måla köket i denna behagliga blågrå), “Knop” och “Puderrosa”. De perfekta nyanserna av blått, grått och rosa om du frågar mig.

Vilken är din favorit och varför?
Just nu pågår en tävling på mitt instakonto där du har chans att vinna presentkort på 2000 kronor hos Beckers färg genom att lista din favorit. Kika in på mitt insta @emmasundh vettja!
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Min favoritfärg är Sundborn. Jag väljer den eftersom ett av mina barnbarn gillar den färgen och sagt att han ska måla köket i det gamla huset som han renoverar i denna färg. Jag är imponerad av hans vilja att behålla mycket av den gamla inredningen och charmen! Skulle tycka att det vore härligt att överraska honom med färg som ett litet bidrag till husrenoveringen.
    Hälsningar farmor

Kommentera

Stäng meny