Vinn hållbart från svenska Kockums!

– I samarbete med Kockums jernverk

 

En av höstens härligaste mix måste ändå vara det här!
Frostig torparäng, alla de där äpplena som jag och familjen plockade från grannens äppelträd på Gotland och höstens bästa, hållbara comeback – Kockums jernverk.

Jag har ju hela torpet fullt av gamla loppisfyndade Kockums-grejer (jag ska visa dem alla någon gång, hehehe). Vissa med över 100 år på nacken. De mest nötta grejerna har fått nya jobb i trädgården. En hink med hål i har konverterat till kruka (med fenomenal dränering) och en gammal gryta som lämnats till sitt öde samlar upp regnvatten.
Nu har de fått sällskap av nya Kockums-syskon i uppdaterad stil – men med samma goda kvalité. Tillverkade för att hålla. Länge. Gå i arv.
De ska bubbla av smarr, inkapsla allt från storkok till saft, sylt och mängder av era recept från vegetariska middagsklubben så klart!

Eftersom det är fredag, oktober och naturen dignar av smarr så tänkte jag snurra till med en tävling på Instagram där fem personer får chansen att vinna produkter att vårda, älska och låta gå i arv.
Perfekt för klimatsmarta höstmiddagar!

Gör så här för att tävla: Följ @kockumsjernverk på Instagram. Skriv vem du skulle vilja laga en klimatsmart middag till i Kockums produkter och motivera varför just du ska vinna.
Tävlingen avslutas den 1 vovember och vinnarna presenteras hos @kockumsjernverk fredag den 2 november kl 14.00.

I potten ligger 5 vinster:

1) Creme Lux sortimentet (Colander, Stew Pan, Bellied pot, Pot with handle och Mug with vernier scale, värde 2696 kr.
2) Kockums White sortimentet ( Colander, Stew Pan, Bellied pot, Pot with handle och Mug with vernier scale, värde 2696 kr.
3) Kockums Green Orion Stew Pan, Kockums White Bellied Pot och Yellow Citrine Mug with vernier scale, värde 1897 kr.
4) Kockums Blue Stew Pan, Kockums Grey  Mug with vernier scale, Kockums White Colander, värde 1597 kr.

5) Yellow Citrine Stew Pan och Kockums White Mug with vernier scale, värde 1098 kr.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
Stort lycka till!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Hej jag skulle vilja bjuda Donald Trump på en klimatsmart middag och fråga hur han tänkt bete sig för att göra USA miljövänligare. Varför jag skulle vinna är för att jag tycker deras design är så snygg.

  2. Bästa nyheten på länge att Kockums börjat tillverka sina produkter på nytt! Hållbart och snyggt, dessutom ett material som ger lätta kärl/grytor för mig som har en ledsjukdom. Jag skulle bjuda min mamma på vegetarisk lasagne och till efterrätt falsk ostkaka med jordgubbar (frysen är bunkrad sen i somras) det kan hon behöva som tack för hjälpen för allt hon hjälper mig med. Kockums produkter skulle passa perfekt att laga denna middag i!

  3. Gudars vilken drömmig vinst! Jag skulle ta tillfället i akt och bjuda hem hela familjen på middag. Vi ses alltför sällan hemma hos mig (mitt kök är nämligen oftast mer ateljé än kök..). Lite höststädning och dukning med nya klimatsmarta byttor vore så mysigt. Jag borde verkligen vinna för att motiveras att ta tag i bombnedslaget aka. mitt kök. 🙂

  4. Jag och mina gamla kompisar från högstadiet brukar mötas en gång i månaden hos någon av oss, vi bjuds på middag, bubbel o babbel. Dem hade jag gärna bjudit på middag lagade i Kockums formar

Kommentera

Stäng meny