Vinn en cykel från Stålhästen

IMG_3655s IMG_3659

Nu rullar jag fram mitt röda vrålåk, mitt körbär i cocktailen och mitt mjölsamvetes bästa vän.
Min Stålhästen-bajk.
Som jag har längtat efter att svischa fram genom vardagen, känna vinden i håret och vara snabbare än blixten. Det är framförallt en dagdröm som går på repeat i mitt huvud: Att  slänga mig upp på min röda häst efter jobbet, sladda in i Svandammsparken – med picknicksmörgåsar och en flaska rosé i korgen – och möta upp John och Majken. Känna benens styrka igen, ljumma sommarvindar smeka varm hud, höra koltrastsång vina förbi och presenteras för ambulerande doftgarderob av hägg, syrén och liljekonvalj.
Snabbt som tusan komma fram till de jag älskar mest och samtidigt vara snäll mot den där naturen som vi bara har ett enda exemplar av.
DET är min drömcykeltur just nu.
Slå det E4:an om du kan!

Jag önskar att fler ansluter sig till mitt miljövänliga cykelgäng. Därför återupprepar jag succén från förra året och tävlar ut en cykel (värde 3 595 kr) från svenska, megatrevliga Stålhästen. I år har du chansen att rulla fram på en sådan här stilig hingst (i valfri färg). Herr- eller dammodell – du väljer!

Det enda du behöver göra är:
Lägg upp cykelbilden nedan på Instagram, tillsammans med en text-truddelutt som beskriver din drömcykeltur. Vill du hellre lägga upp en bild från ditt arkiv som symboliserar den där drömcykelturen (din favoritstrand, en vacker cykelväg, en bild på dig själv i gröngräset eller vad det nu tänkas vara), så gör det istället. Huvudsaken är att bilden är din egen. Hashtagga med #vinnstålis och tagga till @emmasundh.
Tagga gärna en vän som du vill dela denna drömcykeltur med.Vinnaren utses av moi och tävlingen avgörs den 31 maj. Namnet på vinnaren, tillsammans med det vinnande bidraget, publiceras här, på emmasundh.com.
Seså, lägg upp med ditt bidrag på Instagram, tipsa alla cykel-älskare du känner (eller någon som helt klart behöver en ny cykel) och håll sedan tummarna.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
Ps. Denna tävling är sponsrad av Stålhästen. vinn2

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 12 kommentarer

 1. Hej Emma !
  Om man nu inte är så teknisk att man har instagram kan man ändå delta i utlottningen och hur gör jag i så fall ? Eftersom min gamla cykel inte går att laga och jag arbetar som stenslipare och konsthantverkare i egen regi, skulle jag verkligen blig glad om jag fick en ny cykel i present till min snart förestående jämna födelsedag, att användas till att transportera mig och min lilla kattpojke som hänger med mig överallt runt stan, runt på både på kundmöten och privata tillställningar inkl vandringar. Snälla Emma, berätta hur gör jag för att kunna delta i utlottningen.
  Hälsningar och kramar till Majken
  Anna och kattpojken FinnJasper
  E-mail: auroraborealis111@hotmail.com
  Anna
  auroraborealis111@hotmail.com

  1. Det går bra att delta så här också.
   Kram emma

 2. Nu hoppas jag att jag kan vara med och tävla om den fina cykeln. Jag ska se om jag får igång Instagram på den skruttiga telefonen jag har nu. Kram

 3. Hej Emma! Jag väntar mitt första barn den 1/7, och på min MVC har de bortrationaliserat föräldragrupperna… De har bara stora föreläsningar numera. Jag saknar att ha en liten grupp att hänga med och dela erfarenheter och tankar med, och kastar långa avundsjuka blickar på de uppenbara mamma/föräldragrupperna som sitter och fikar i Vinterviken. Jag tänkte att din blogg skulle vara en utmärkt plattform att söka efter en sån grupp, då jag tror att många som liknar mig läser din blogg! Kanske du själv vill vara med t.o.m? Jag tycker gott att en sådan grupp kan bestå av folk i varierande tillstånd av föräldraskap s.a.s – både höggravida, låggravida och de med bebisar på utsidan. Om du tycker det låter härligt så kanske du kan fråga dina läsare? Hoppas!

 4. Åh nu kan jag inte sluta drömma om cykel-picknick-utflykter på en röd stålhäst 🙂

 5. Hej!
  Underbar tävling i en härlig blogg.
  Motivering. Vill känna vinden i håret när jag trampar genom sommarsveige med ett leende på läpparna och nya fräknar på min näsa.

  Ha en fin helg!

 6. Här kommer mitt bidrag!

  Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram
  Cykeln tar mig till ställen bara drömmar kan
  Ner för gator och förbi Strängnäs hamn
  Upp och ner så fylls man
  av lycka för man bara flyger fram
  fiskmåsen skrek så jaag fann
  en brygga i vassen så bada jag hann
  efter jag i skogen sprang
  och sedan till vännen kan
  se gröna hagar och fårens lamm
  om denna stund ändå vore sann
  så skulle cykeln ta mig till ställen bara drömmar kan.

  Detta är en liten truddelut som jag hoppas kan få mig att blir den lyckligen som kan ta cykeln till alla platser jag ska besöka i sommar! Som ung och studerande får maten räcka som kostnad på bränsle! Min mail är: elsa.fastrup@hotmail.com

  Ha en bra dag
  MVH
  Elsa Fastrup

 7. Hej! Jag har inte heller Instagram, men vill gärna vinna en cykel ändå.

  Inget slår den härliga känslan när man cyklar genom stora vattenpölar efter ett skyfall. Det liksom svischar samtidigt som det skapas ett vacuumsug mellan däcken och vattnet. Min drömcykeltur är på våt asfalt genom en folktom stad, mitt i natten. De ensamma gatlyktornas ljus speglas i vattensamlingarna och det enda ljud som hörs är suset av cykeln där den far fram i den regnvåta natten.

 8. Med och tävlar =) Hoppas på tur och att mamma och jag kan genomföra cykelturen på Gotland i sommar <3
  Skulle vara en perfekt morsdag present att kunna meddela henne det =P

 9. Jag skulle gärna vilja delta här!
  Min cykel blev stulen för ungefär 3 veckor sedan. Jag behöver verkligen och vill verkligen ha en cykel nu till sommaren och vi har aldrig haft tiden till att åka och köpa en. Det kändes som den rätta cykeln när jag såg den och det var en exakt modell av mun dröm cykel. Jag hoppas verkligen på att du väljer mig eftersom jag har blivit precis som dig kär i denna cykeln!!

Kommentera

Stäng meny