Vinn adventskalender till dig och din kompis!

emmasundh.com i samarbete med Novellix

Här kommer ett pang-avslut på den här jobb-veckan! En tävling och en underbart adventskalender!

Du och din kompis kan vinna ett varsitt exemplar av den här fantastiska adventskalendern från svenska Novellix (som drivs av ett gäng grymma kvinnor)! Spoiler alert: adventskalendern (värde 699 kr) innehåller 24 noveller – både nyskrivna och klassiker – från Novellix.  Novellerna är FSC-märkta (så klart) och boxen är formgiven av skickliga Lisa Benk.

En novell per dag! Detta passar mig – som sällan hinner läsa – utmärkt! Jag VILL ju läsa, få nya intryck, öppna min värld, men hinner sällan.
Så detta kommer bli min nya kollektivtrafikstradition!
Dessutom tänker jag att det är en underbar grej att återbruka till nästa år. Ge vidare adventskalendern till en vän, och uppmana hen att göra detsamma året därpå! En bara älskar ju adventskalendrar som går att återbruka hur många gånger som helst, inte sant?

Gör så här för att tävla: Sladda in på Instagram, leta upp detta inlägg och kommentera varför just du (och din vän) ska vinna!
Vinnarduon dras på onsdag, den 21 november, och presenteras här på bloggen.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Hej! Måste man delta på instagram för att tävla? Jag har precis lagt ner instagram och andra sociala medier för att ge mig mer tid till just läsning eftersom jag tappat det helt sen jag fick barn. Vill så gärna komma tillbaka till läsningen och en novell om dan vore perfekt, att dessutom ge bort en till sin vän och ha en liten novellcirkel är ju också ett perfekt tillfälle att prata mer med en vän, också en bristvara med små barn.

    1. Just denna gång är tävlingen på minsta, men ska komma ihåg att göra mer bloggbaserade tävlingar i framtiden. Kram Emma

  2. Vilka var det som vann?

  3. Var kan man läsa vem vinnaren är? 🙂

Kommentera

Stäng meny