VI SKA SKRIVA EN BOK!

Precis innan jag lägger mig raklång över mållinjen till jul, så kommer här en helt underbar nyhet som jag, Maria och Johanna har ruvat på i ett par veckor. Mitt uppe i allt – med livet på ända som en frisyr i motvind och med en hissnande Klimatklubbs-succé – så skriver vi DESSUTOM en bok!
Yep!
Sedan vi drog igång Klimatklubben den 8 oktober så har vi stått i en tombola av förfrågningar, idéer och möten med inspirerande och spännande människor. TV-bolag, morgonsoffor, radiokanaler, tidningar, poddar – ja, ALLA vill prata om klimatet och klimatklubben!

Inte mindre än tre (TRE!?) bokförslag har hört av sig och dragit i oss. Norstedts hörde av sig efter bara två veckor och ville ta ett förutsättningslöst möte. Jag ÄLSKAR förutsättningslösa möten, särskilt med Norstedts!
Så vi kuskade till Riddarholmen, knäppte av de här bilderna och träffade två fantastiska förläggare som hade precis samma vision om en bok som vi. Och alltså jag, Johanna och Maria – vilken jädra trio. Vi jobbar så stolligt bra ihop, vilket vi förvånas över ungefär varje dag. Det går i en jädra fart när tre rastlösa hjärnor med tangenter i ändarna går i spinn, ser noll hinder och bara KÖR! Det är helt fantastiskt! Det går lätt, det liksom rinner ur saker ur oss. Okej, det lät lite äckligt, men det är verkligen en lyx att hitta pusselbitar som gör att ens gamla gängor fungerar dubbelt så bra som en trodde.

Så nu ska det då bli bok på tema klimatet, och pjaaaa, vi ska ju vara klara med manuset i början av nästa år. Så det är ju bara att sätta i gång! Wiiii!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 10 kommentarer

 1. Hurra och hejja dig/er – så himla bra jobbat!

  1. Ååååh, tack!!

 2. Stort grattis! Vad roligt!

  1. Tusen tack!

 3. Häftigt!

  Kommer ni att sammarbeta med något universitet eller klimatforskningsgrupp i arbetet med boken? Hårda fakta där det har sin plats liksom?

  1. GIVETVIS kommer vi ha forskningsrapporter till grund i vår bok! Kram Emma

 4. Hurra! Grattis!! Kan inte tänka mig en bättre trio att skriva boken!

  1. Bästa kompanjonerna!

 5. Så grymma ni är! Är mycket glad för att just er bok hamnat i just vårt förlagshus. Ser mycket framemot den. God jul!

  1. Jag med!!! Ska bli så kul!

Kommentera

Stäng meny