VEM VILL GÅ MED MIG?

I veckan samlas världens ledare för nya klimatförhandlingar.
Pöh!
Är det nu framtiden avgörs?
För att sätta press på politikerna – i alla led – kommer det äga rum en rad manifestationer (HELA 92 STYCKEN!) utanför kommunhus runt om i Sverige imorgon fredag (30 november). Aldrig har det känts så vettigt att GÖRA NÅGOT kan jag känna. Och aldrig har en lunchtimme på stan känts mer relevant!
Här kan du se listan över manifestationer.

Jag tänkte pallra mig till Stadshuset i Stockholm vid 12:30 imorgon – får jag sällskap? Jag ska ta en bild och visa mina barn när de blir stora tänkte jag. Visa att jag gjorde något! Och att vi var många som brydde oss.

Ses vi?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Heja er! Själv har jag feber och får stanna hemma.

Kommentera

Stäng meny