Vegetarisk mat hem till dörren!

i samarbete med Linas matkasse

Titt som tätt behöver middagsreportoaren ett litet sting av nya smaker. Vi äter ju vegetariskt hemma och i allt vardagsjonglerande kan jag tycka att det är svårt att hitta orken att leta fram nya recept, känna sig så där härligt inspirerad och vältra sig i nya smaksensationer.
Det hinns inte med. Istället blir det samma skval från middags-tombolan.
Om inte det kommer en kasse till dörren, med alla ingredienser och ihopkomponerade pang-recept vill säga. Då är det inte svårt att känna matglädjen välla ut i varenda ven.

Med jämna mellanrum brukar vi beställa hem en Linas matkasse, just för att sprätta igång kreativiteten och få in nya rätter i vår vardag. Och inte minst: intressera barnen för nya smaker.
Så när Linas matkasse hörde av sig och frågade om jag ville testa en vegetarisk kasse igen så hojtade jag JA!
Vi hade precis ältat runt i lasagne-spagetti-vegkorv-makaroner-rotsaker-i-ugn-träsket och behövde helt klart lite mer smak på måndag-tisdag-onsdags-ekorrhjulet.

Och det fina är att ni, mina trogna läsare, så klart också ska få ta del av detta! Nu kan du beställa hem en  Linas matkasse (antingen den vegetariska matkassen, deras nyhet Linas Välj Själv-kasse där du komponerar ihop rätter som passar just dig och din familj eller någon av de andra special-kassarna) till ett briljant prova-på-pris (med upp till 50 % rabatt) och få en skärbräda från Scandinavian Design Factory (värde 245 kr) på köpet!.

Har du redan provat Linas Matkasse men vill testa igen? Klicka här för att få 200 kr i rabatt! Ange koden TACKEMMASUNDH i meddelandefältet till Linas matkasse.

Jag har samlat så många recept från Linas matkasse. Bland annat den fenomenala afrikanska böngrytan som jag har bloggat om tidigare.
Den här smarriga rätten ovan – kryddig bulgur med rostad zucchini, lök och halloumi – (som kom i veckans påse) blev en hit för både oss och barnen kan jag lova.
Passa på vettja! Erbjudandet gäller till den 31:e november 2017.
Kram!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Så bra deal, tacktack!
    Och receptet på den där bulgur-rätten får du gärna dela om du vill 🙂

  2. Äter barnen också vegetariskt? Behöver dom då tillskott av vitaminer?

  3. Jag tycker det är väldigt många samarbeten just nu. Har slutat läsa många bloggar pga de kör bara massa samarbeten och reklam vilken blir väldigt tråkigt för oss läsare i längden. Du brukade inte ha så många men nu är det ju hela tiden, riktigt tråkigt. Hur tänker du kring detta? Har du läst denna artikel: https://www.svd.se/-elin-af-klintberg-hur-skyddar-man-unga-tjejer-i-influensatider/om/influencers Tycker det är sorgligt att allt bara handlar om pengar och yta!

Kommentera

Stäng meny