Veckans planer!

Hej på er!
Den här måndagen försvann i ett klimatklubben-huj. Så som så många andra jobbdagar de senaste veckorna. Men jag tänkte kika in här och berätta lite om veckans planer.

Men först.

En liten termostat i mitt huvud. Det är så mycket som rör sig där just nu. Förutom klimatkriser och stundande julledighet så står jag och vacklar om vad tusan jag gör och ska göra med mitt liv.
Är det en för tidig 40-årskris kanske?
En del av mig stortrivs i allt härj av TV-soffor, frilansjobb och snabba fotsteg.  En annan vill flytta ut på landet, skaffa höns och se naturens skiftningar. Jobba mindre, tjäna mindre, leva billigare.
Det är ju högst intressant att jag inte förmår mig att leva balanserat. Antingen är det hundra korvar på grillen. Eller så vill jag skaffa höns på landet. NOLL balans.

Mellan varven av de här grubblerierna så ska jag göra detta:
måndag (detta har då redan hänt): jobba med Johanna och Maria hela långa dagen. Rädda världen och klimatet och allt det där.
tisdag: pipa i väg på pressfrukost i arla morgonstund, försöka styra upp veckan och även förbereda ett DIY-jobb i studion.
onsdag: På förmiddagen ska jag göra YTTERLIGARE ett besök i Riksdagen för att prata klimat. Efteråt ska jag babbla klimat i Johannas fantastiska podd och sedan blir det sista piffat innan plåtning. På kvällen ska jag sitta i en paneldebatt med Svenska Freds om klimatet. Kom dit vettja! På Brooklyn bar i Hornstull. 
torsdag. Plåta DIY-jobb med Emily i studion.
fredag. Frukost med en massa trevliga på morgonkvisten, möten och sedan vietnamesiska vårrulle-middag på kvällen.
lördag. En liten kvist in till stan för att träffa några före detta kollegor (från Bonnier-tiden) och sedan barnkalas på eftermiddagen.
söndag. Bara. Vara. Hemma.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Vad fint du sätter ord på det.
  Jag älskar att jobba, samtidigt drömmer jag om att vakna på landet, dra upp rullgardinen och titta ut över ett lugn. Kluven som tusan..

  1. Ja, samma här. Jag älskar att jobba, men vet också att jag är sämst på att hålla saker balanserat. Jag älskar att jobba JÄTTEMYCKET, men balanserar hela tiden på en tunn tråd av vad som är hälsosamt känner jag.

 2. Flytta ut på landet och skaffa höns! Helt klart! Sen när barna vill leva cityliv i tonåren kan ni flytta tillbaka, jobba mer igen och hinna saker 🙂
  Kämpar med samma tankar och försöker sålänge jobba minilite och bo i stan? Men längtar till landet, lugnet och skogen!

  1. Vi är helt klart i samma tankegångar.

 3. Åh jag känner igen mig i dilemmat, så svårt att välja var och hur man ska leva sitt liv (lyxproblem iof men ändå). Men jag tänker att du om någon skulle ju kunna bo på landet med höns och frilansa och blogga om livet på landet jag skulle läsa iaf!

  1. Verkligen lyxproblem! Men NÅGON gång måste jag ju bo på landet, right?

Kommentera

Stäng meny