Veckans plan: Hemmaråtta!

Hej på er!
Tänk att en såg så här pigg ut för bara några timmar sedan!
Och nu ligger en nedbäddad i sängen, under en tjock filt och känner halsontet eskalera. Böh! Och jag som skulle ha gått på DN:s klimatkväll med Maja från Flygfritt2019 ikväll. Så himla ledsen att jag missar!

Innan kroppen la av så hann jag i alla fall med en DN-intervju, en liten rundtur i lägenheten (på Instagram) och lite jobb. Blev lite sugen på att göra en riktig film på lägenheten, ni vet som jag gjorde i min förra lägenhet.

Imorgon blir det nog hemmajobb från sängen och resten av veckan ska jag försöka ta det ganska lugnt. Kurera mig. Pinna i väg på en frukost eller två och göra ett jobb med Emily, men annars stannar jag nog mest hemma denna vecka. Försöker att inte boka in hundra möten och kasta mig över minsta lilla grej, utan värna lite mer om min tid. Det är oftast som svårast efter att jag druckit en kopp kaffe för då blir jag så i gasen och tror att min jobbvecka har 100 timmar!

Och i helgen, fasen vad jag ska adventsmysa då! Längtar redan! Jag ska knappt gå utanför dörren!
Om jag är en hemmaråtta?
Eh. Ja.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. “Göra en riktig film på lägenheten”..who ya gonna call? Swixer Film! 😉 Krya!

    1. OM HIT I MORGON – DET ÄR STÄDAT!!!!

  2. Åh! Om det inte vore för att jag också ligger nerbäddad och tappat rösten MEN tycker på riktig det låter som början på en grym idé. Det klimatsmarta vintage hemmet hos Sundh. Vi återkommer med pitch till dig <3

    1. Härliga tider!

Kommentera

Stäng meny