VÅRUPPROR! Låt oss måla världen i färg!

SAMARBETE-NYHör upp vårlängtare!
Lägg undan de vinternattsvarta sjoken, avgassnögrå särkarna och multnande jordfärger och klä dig i vårkulört. För hundratredje året i rad (nåja, det kanske är mer åt fjärde året i rad), så drar jag i gång ett vårpuppor. Och jag gör det i klänning från Lyckliga gården på Gotland, skärp och skor från Swedish hasbeens.
IMG_0951s

Tanken med vårupproret är att måla världen i färg, göra den lite knalligare, varmare, peppigare och glädjefull. Tillsammans klär vi oss i färg! Ett enklare sätt att göra andra glada och sprida en nypa vårglädje finns ju trots allt inte, eller hur?
Vill du vara med? Klart du vill! Genom att delta har du även chans att vinna ett par valfria smashing-snygga sandaler  från Swedish hasbeens.

GÖR SÅ HÄR: Gå upp på vinden, hämta ner din knalligaste vårkappa, somrigaste bralla, blommigaste klänning eller fräsigaste blus. Klä dig därefter i färg! Göm under vinterkappan (och invänta reaktioner när kappan åker av) eller gå all in från topp till tå, ut och in.
Fram till den 10 april kör jag vårtema de luxe här på bloggen, med kulörter, vårkappa och vitaminkicks-väska. Och självklart vill jag ha med dig på mitt våruppror. Känns alltid bättre om vi är ett gäng, eller hur? Ser du mig på stan, så kappflasha gärna din våroutfit för mig, så lovar jag att kontra!

Skicka en bild på dig själv i din våroutfit (du ska alltså ha på dig den dagen till ära, inte ta en bild från i våras eller somras) till emma@emmasvintage eller lägg upp på Instagram med taggen #våruppror. Ur högen av bidrag kommer jag lyfta några favoriter här på bloggen varje vecka. När våren är här (vilket jag bestämmer är den 10 april) kommer jag dra en lycklig vinnare ur alla dessa vårupprors-bidrag som tar hem priset: Ett par valfria skor från Swedish hasbeens.

Glöm nu för guds skull inte strumpbyxor, kofta och kappa, för jag vill inte att ni ska frysa på vårupprorskuppen.

Vinterkläderna kan vi packa ihop i en kappsäck till vinden eller ännu bättre: skänka till hemlösa, som fortfarande kämpar mot kylan om natten. Det tänker i alla fall jag göra.

Låter det som en plan?

Vinnaren dras den 10 april och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Emmasvintage.se i samarbete med Swedish hasbeens

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 16 kommentarer

 1. Åhhhh! Klänningen!! Kan jag få köpa den? Kram till dig!

 2. Åh vad härligt med ett våruppror! Det här vill man vara med på. Har följt din blogg ett tag och blir alltid inspirerad när jag läser. Så tack för all läsning!

  1. Åh! Hoppas du hakar på!

 3. Hej Emma! Hur tänker ni kring vagn när barn nr två kommer? Funderar själv på om vi ska köpa en vagn till eller syskonvagn. Så svårt tycker jag!

  Kram

  1. Hej Johanna! Vi har fått köpa en tvillingvagn av en kompis som också har fått barn tätt, så vi kör på den. Inte så retro kanske, men vi har vår rutiga snyggvagn för speciella tillfällen =)
   Kramar emma

 4. ÄLSKAR sådana här perfekt matchade samarbeten. Så snyggt och bra. Heja er!

  1. Häng på vettja!

Kommentera

Stäng meny