Veckoplan, Värmland och jul

Hello!
Sista, darrande dagarna innan jul. Här ska packas in paket, inför-jul-råddas och så ska jag skicka i väg sista jobben för i år, sedan tänkte jag ta lite ledigt. Inte från bloggen så klart, men från allt annat nös jag håller på med …
Men först en kik på den kommande veckan!

måndag. Morgonen började med att jag och Emily plåtade ett himla fint jobb till tidningen Allt i hemmet. Ser så mycket fram emot att visa det för er! Resten av dagen ska jag skriva text till jobbet, planera jobb och framkalla bilder. Och ikväll blir det The Crown-maraton! Ser ni senaste säsongen?
tisdag. Plåta lite till Amelia och sedan ska jag dra vinnare i den här tävlingen. Jag är så avis på den som kommer få detta fina kit alltså.
onsdag. Kikade lite på mina nyårslöften 2017 och insåg att jag har en hel del att önska, he … he … he. Så jag ska ta tag i en spännande punkt: skriva synopsis till en ny bok. Lite så där i sista stund. Sedan blir det jullunch med min favorit EMILY DAHL! På kvällen ska jag slå in de sista klapparna, skriva rim och packa.
torsdag. Tar tåget till Värmland. Hem till mamma, pappa och landet. Vi har inte varit där på ett halvår så det längtas en del i kroppen min. Majken hade svår abstinens efter mormor och morfar i går (typ gulligaste jag hört när hon liksom nästan gråter ut “jag älskar mormor och morfar”), så jag är inte särskilt ensam om den känslan …
fredag. Min syster och hennes familj ansluter till härjet.  Ser så mycket fram emot kusin-hänget!
lördag. Jag hoppas på att värmlandssnön ligger kvar. I så fall blir det dan-för-dan-pulka!
söndag. Julafton börjar med att vi ska fira min systerdotter Zea som fyller år på självaste julafton. Sedan blir det jullunch, Kalle anka och julklappsöppning.

Hur ska ni fira jul?

 

 

 

Loading Likes...

Detta inlägg har 9 kommentarer

 1. åh, snöbilder <3 i år firar jag jul hos mina föräldrar, och för första året åker jag hem till småland och *hälsar på*. tänker att flytten till malmö nog gör att julhelgen kommer vara så mycket finare, lite mer på riktigt och inte alls så tagen för givet som tidigare.

  hoppas din julvecka blir fin!

 2. Åh vad mysigt det låter med jul hemma i Värmland. Håller tummarna för snö så att ni får åka pulka, låter ju som en så himla bra grej att göra just då! 😀 För första gången sen jag flyttade hemifrån ska jag inte åka hem till mamma och pappa förrän på julafton. Jag brukar alltid vara där minst dagen före, men i år kommer vi att vara mycket här hemma i lägenheten och ha egen gran för första gången. Det känns lite konstigt men också pirrigt. Jag har ju tack och lov familjen nära så det fungerar att åka på julafton 🙂

  1. Vad härligt att fira lite hemma också. Och förstår att det är pirrigt när en helt plötsligt börjar skapa egna små traditioner. Kram och god jul!

 3. Hej Emma!
  Vart har du köpt din superfina halsduk :)?
  Kram Malva

 4. Åh, the crown! Såg första avsnittet på nya säsongen nu ikväll. Mycket bra alltså.

  I jul kommer min familj ner till oss i Växjö som de gjort de två senaste jularna och så firar vi ju tillsammans med min mans familj. Så himla härligt att de trivs tillsammans och vill umgås. Mamma och pappa sover till och med över hos svärisarna på julafton. Det blir första julen med Hedvig så det ska bli sååå mysigt!
  God jul! <3

  1. Men vad härligt det låter! Och det här med relationen mellan svärisarna och dina föräldrar = VILKEN DRÖM! Kram Emma

 5. Lördagmorgon drar vi till värmland! Och vårt härj kan börja! Tio vuxna och lika många barn Tur att min bror har ett gigantiskt hus God jul Emma och tack för alla fina inlägg❤

  1. Hahaha! Det låter härligt och härjigt! Precis som det ska vara.
   Kram emma

 6. Är det stora röda huset det du är uppvuxen i?

  God Jul!

Kommentera

Stäng meny