Värmland, härj och Lars Lerin

I förra veckan, när vi vara i Värmland, betade vi av några riktigt göttiga höjdpunkter. Förutom att vi hälsade på hemma hos min kompis Fatima som nu lämnat Stockholm för Karlstad, så härjade vi loss på badhuset, åkte vattenrutschkana (mitt bästa) och fyllde på konstkapitalet. Det sista var inte riktigt sant.
Men vi var i alla fall på Lars Lerins konsthall …

Där mötte vi upp den här duon i vanlig, värmländsk, genialisk ordning. Tog en välartad bild innan härjet bröt loss.

Gick in i konsthallen …

Och sedan följde ett par timmars jagande av skitglada härjbarn.

Bodil. 

Babblade lite mellan varven, men sedan var det …

Kurragömma, inte stöta golv och sjutton andra improviserade lekar.

Tro inte allt du ser på bild säger jag bara. Just det här konstverket såg jag första gången med Majken i magen. Jag var gravid, orolig, så nedrans illamående och hade ett svagt hopp att det skulle gå vägen. Då var jag på Tjörn, det var sommar och magen putade en aning under kjolstyget

Älskar Lars Lerin, men det blev inte mycket sett. Den saken är klar.

Desto mer lade jag ögonen på de här. Ett under att konsthallen står kvar kan jag säga.
Men fint var det. Särskilt att få träffa min favoritduo <3

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. haha, gölliga som vilar lite på golvet bara!

  2. Lars Lerins konst är få fin! Och det är en bra konsthall att springa i:)

  3. så stor Majken har blitt! 🙂

Kommentera

Stäng meny