Världens finaste (ekologiska) lampskärmar (plus ett erbjudande till dig)

SPONSRAT-INLÄGG

Tidigare i höstas hittade jag världens bästa grej när jag dammsög internet på vintageheta lampor till vår mörka lägenhet. Ekologiska, handgjorda och gruvligt fina lampskärmar från Lampverket. Efter ett par mejlvändor så dök härliga Lampverket-Madeleine upp med två underbara skärmar som numera bor hos mig (jag fick skärmarna som gåva, därav är detta inlägg märkt som sponsrat (ny grej för att göra bloggen mer transparent för er)).
Bland annat den härliga lampskärmen som gjorde en gammal auktionsfyndad lampfot komplett. Den här lampan är inte bara hemmets ståtligaste pjäs – med sitt mjuka ljus har den förvandlat vardagsrummet från mörkt hål till myspys.

Nu med åtta dagar kvar till julafton så tänkte jag och Madeleine slå på stora trumman med ett erbjudande till alla emmasvintage-läsare. Fram till 23 december får ni 25% rabatt på alla lampskärmar (gå in och kolla på Lampverkets sajt, här finns SÅ mycket fint). Kanske en julklapp till dig själv? Eller till en kär som älskar inredning!
Uppge rabattkoden emmasvintage för att ta del av erbjudandet.
God jul önskar jag och Lampverket!

ekologisk lampa vintage inredning

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Vad bra med så tydlig transparens, jag gillart! Och åh vad tjusiga lampor, det är nästan så man borde köpa en lampfot så man behöver en skärm ;D

  2. Mysigt… Men du, var har du fått tag i den übersnygga lampfoten?

    1. en är inköpt på auktion minsann!

Kommentera

Stäng meny