Världens finaste julklapp

Det var en minst sagt annorlunda jul 2016. Förutom att vi vår resa till Skellefteå blev inställd i två omgångar eftersom the Sundhs blev sjuka omvartannat, så fick jag världshistoriens bästa julklapp!

På självaste julafton blev jag nämligen moster till en liten Zea!
Mitt under brinnande Kalle Anka, när det var som att världen stod still och biltrafiken tog ett djupt andetag, kastade jag mig in i en taxi och drog till BB på Karolinska. Tryckte nervöst på hissknapparna och pirrade i varenda ven.
Där fick jag gråta en skvätt, krama om min syster och träffa en alldeles ny människa.
<3

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 10 kommentarer

 1. Åh så sött!
  Jag ruvar på en egen liten sån där, i påsk hoppas vi på att få träffa vårt knyte! Du har ju fått två underbara tjejer och lagt upp en dröjs tjejnamn här i bloggen förut, vi väntar en kille och är fortfarande tveksamma kring namn. Orkar du lista dina favoriter på killnamn? 🙂

  1. Åh, stort grattis! Mitt absoluta favoritnamn är Eje! Älskar det! Annars gillar jag Bosse!
   Kram emma

 2. Vilken julklapp!

 3. Så stort! Grattis till din syster och dig! Förstår att det blev en speciell julafton

 4. Grattis! Vilken fin liten bebis!

 5. Åh!!!!

 6. Grattis!
  Det är fantastiskt med syskonbarn =)

 7. Åh vilken lycka! Så vackert!

 8. Åh så underbart! Vilken julklapp <3

 9. Ääeh, men åh!! Stort grattis till er alla, speciellt till syster med familj <3

Kommentera

Stäng meny