Vardagsvy klockan 17:27

Något historiskt har hänt. Det är relativt städat hemma hos oss. Undanplockat.
Vi har duk på bordet och det stora bordet är inte avlastningsyta för tusen projekt.
Både jag och John försöker att intala oss att vi kan hålla det undanplockat. ATT VI KAN! Tretton år av stök tillsammans BEHÖVER inte vara ett cementerat beteende … eller?

Ge oss hopp!

Ps. Katt på bordet. Hur lär en katten att inte vara där? Är det ett hopplöst mission? Inte för att jag bryr mig nämnvärt, men det kanske är en sådan där socialt icke-accepterad grej?

Loading Likes...

Detta inlägg har 9 kommentarer

 1. Haha alltså katt på bordet… Min sambo blir vansinnig när jag lägger saker på köksbordet för de är IVÄGEN för katten Eivor som gillar att ta sig morgonlur där.

  1. Ska bli mitt nya mantra!

 2. Katt på bordet är elegant, hemtrevligt fint och bra på alla sätt. De skall vara på bord, i den rena tvätten och på finkudden. Var skulle de annars vara? Dehar aldrig glömt att de dyrkats som gudar i mer utvecklade kutrurer än vår. Om ni har människor i er närhet som inte accepterar kattens rätt att vistats var den vill i sitt eget hem…ja…hmm…låt dessa individer äta ur en gammal skål på golvet i farstun och sedan kan de sitta i nåt hörn tills de vill gå hem igen. “Social acceptans”, det är mycket som inte varit/är socialt accepterat i vårt samhälle genom tiderna. Att få barn utan att vara gift var en gång det värts asom kunde hända en kvinna. Att vara homosexuell har varit straffbart liksom att vara katolik. Att vara muslim skrämmer många icke-muslimer idag. Att klä sig annorlunda fortsätter att störa vissa människor (dock stör det sällan katter). Att gå på luffen. Att arbeta utom hemmet (då för tiden för kvinnor) att vara hemmamorsa (nuförtiden). Att vara för abort (en gång i tiden) att vara mot abort (idag), ja listan kan bli hur lång som helst. Låt katten vara fri att göra vad den vill (det kommer den såklart att göra ändå). Och rörande stöket…finns det liv finns det hopp så städa på bara!

  1. Hahah, underbart!

 3. Själv har jag ingenting emot katter på bordet så länge det inte serveras mat 😀
  Men OM en tycker att det är opassande så är mitt bästa tips att strö ut vanlig vitpeppar på bordet! Ofarligt men otrevligt att få i nosen och pälsen men ganska lätt att städa bort sen. Funkar på de flesta ställen inomhus ju. Utomhus är citronskivor en bra och snäll “kattskrämma” <3

 4. Det bästa man har sätter man på bordet! ;))

  1. Det har du banne mig rätt i.

 5. Katten kan lära sig att den inte får ligga på bordet men kommer ändå att ligga där, om DEN vill. Så fungerar katter men det är det som är charmen med dem. Hunden är människans tjänare men människan är kattens

  1. Hahaha, sant så sant.

Kommentera

Stäng meny