Vallmo, Värmland och vakna nätter

Denna sommar alltså <3
Först Gotland, sedan Astrid Lindgrens Värld, Skåne och nu Värmland. Om ett par dagar kuskar vi vidare till Stockholm och Gotland. Nästa sommar blir det inte lika mycket fläng, men finns ändå något fint i att få träffa alla människor jag längtat efter så mycket.
Här i mitt barndoms Värmland spenderar vi dagarna med att plocka hallon, springa runt i mamma och pappas trädgård, cykla på ärvda barncyklar och sedan plocka ännu mer hallon. Lite så! Och så fira Bodil så klart!

Nätterna spenderar vi vakna. I alla fall denna natten. Herregud alltså, jag har förträngt hur lite vi sov när barnen var (ännu) mindre. I natt var vi vakna i flera timmar eftersom barnen väckte varandra stup i kvarten. Så fort den ena hade somnat fick den andra ett bryt och väckte den som sov. Och så där höll vi på. I timmar.
Men det är mer undantag att vi inte sover hela nätterna nu än kutym. Ändå lyx.
Ungefär lika lyxigt som att stå bland mammas vallmoblommor – mitt i trädgården. Vill ha en exakt likadan på Gotland!

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. tycker det är lite fint ibland att få den där påminnelsen om vilka tider man lämnat bakom sig. att minnas hur det var innan delar av småbarnsåren lättade. ja kanske inte mitt i natten när man står där, men ändå på morgonen med en kopp kaffe när man påminns om att det inte är sådär man har det hela tiden.

    1. Så sant!

Kommentera

Stäng meny